Dünyanın En Aptal İnsanıyım Ben

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Evet evet, o benim. Ders kayıtları 12 Eylül'de başlayan ama bunu 15 Eylül sandığı için ders kayıtlarını o gün yapmayan ve şu anda alması gereken 5 dersten 3'ünü alamayan o salak benim!

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
Evet evet, o benim. Ders kayıtları 12 Eylül'de başlayan ama bunu 15 Eylül sandığı için ders kayıtlarını o gün yapmayan ve şu anda alması gereken 5 dersten 3'ünü alamayan o salak benim!

geçmiş olsun

dilekçe ver öğrenci işlerine. ordaki görevliler iplemezse dekana çık hallederler :)

Proof.Web

Doçent
Reaksiyon puanı
21
Yani K.Bakma Ama Tam Bi Aptallık,Kendimden Biliyorum Baraj Dersten Kaldığım için Ağustos'un 10'unda Sınava Girmem Gerekiyordu,Tabi Ayın 11'inde Gittiğim İçin Sınıfta Kaldım ve Okul Hayatım Bitti,1 Kere Kaldım Tüm Okuma Şevkim Yerle Bir Oldu
G.Olsun

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
Valla bizde öğrenci işleri dilekçe ile hallediyodu. Sizde nasıl bilmiyorum.

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Herkes dilekçe diyor, o zaman acilen ilk gittiğim gün bunu halletmem lazım.

Ya bu kadar aptal da olunmaz ki ama! Tüm moralim alt üst oldu şu anda. :(

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
Eğer memleketinde isen telefonla ara ona göre davran. Üni açılasıya kadar bekleme.

MüktesebaT

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Dk 1 gol 1..

Konunun içerisinde sen olunca pek de şaşırmıyor insan doğrusu..Sen varsan sorun var demektir:)

sdmh

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Öğrenci işlerini ara veya git. Israr et. Faydası olabilir.

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Faydası olmazsa s*çtığımın bir göstergesi midir bu?

jungeman

Profesör
Reaksiyon puanı
67
Her işte bi hayır vardır Jea iyi yönünden bakmaya çalış

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Her işte bir hayır olsaydı okula kaydolduğumdan beri böyle saçmalıklar yaşamazdım. Keşke tercih yapmasaydım ya, daha başlamadan soğudum. :(

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Bence şu anda buraya yazacağına okulun yolunu tut derim :D dilekçe işe yarayabilir.. Öğrenci işlerinin ilgisine bağlı..

jungeman

Profesör
Reaksiyon puanı
67
Bırak git yaa. Azcık elindekiyle yetinmeyi bil artık :D Dershaneye gitsen nasıl olurdu bi düşün bakalım

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Bence şu anda buraya yazacağına okulun yolunu tut derim :D dilekçe işe yarayabilir.. Öğrenci işlerinin ilgisine bağlı..

Zaten buraya yazmadan çok önce teknikforum.com'da dile getirdim aptallığımı. Sağ olsun biri şu anda Maslak'taymış, gidip bi' danışacak. Umarım bir şey yapabilir. Çok aptalım çok. :( Yemin ediyorum ki ölmek istiyorum şu an ya. :(

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
hiç beklemeden dilekçe yaz :) Dilekçeyi güzelce yaz gıcıklık yapabiliyorlar :) ama ilk önce telefonları düşürebilirsen ara :)

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
452
Faydası olmazsa s*çtığımın bir göstergesi midir bu?

Abartmaya gerek yok. Öğrenci işlerine dilekçe verip halledebilirsin. Nihayetinde bilgi işlemin elinde olan bir şey. Sisteme girip düzeltecekler. Ben üniversitedeyken neler neler düzelttirdim bilgi işlemden :D :D İllegal şeyler değil tabii :P Bilgi işlem müdürünü yatağından kaldırıp yanlış girilen notumu düzelttirdim mezun olmadan önce. Herşey onların elinde. Biraz uğraşırsın hepsi bu. Fakülte sekreteri ile de görüş. Sağlama al işini. Kolay kolay mağdur etmezler öğrenciyi böyle bir sebep için..

Not: Öğrenci işleriyle iyi geçinmeye bak. Burdaki gibi davranma onlara :D :D 3 gün banla yırtamazsın, 4 yıl ağrıtırlar başını

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Telefonlar ara
Dilekçe Yaz
Araya tanıdık sok...

En önemlisi sahte mahte hemen bir SAĞLIK RAPORU al...

Ders Kayıtlarının yapıldığı günlerde sağlık gerekçesiyle ders kaydını yaptıramadığını dilekçede belirt....

Çamura yat yani...

Bir üst mesajda yazan arkadaşa sonuna kadar katılıyorum :)

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Ya şimdi 12'sinde benim gibi hazırlığı geçenler ders seçimi yapamamışlar. Şöyle yazdı teknikforum.com'dan biri:

otomasyon bi hata yaptı.
şimdi sen sınavı geçtin ve lisans öğrencisi görünüyorsun ya,ayın 12sinde sistem bize açıldığında,bizim profu geçmemize rağmen,durumumuz hazırlık öğrencisi olarak gözüküyordu ve ders seçimi yapamamıştık.
otomasyon da kendilerinden kaynaklanan bu hata nedeniyle,dersleri öğrenci dilekçe verdikten sonra kendi seçti ve seçmeye devam ediyor.
eğer sen de o azınlıktan biriysen (361 kişide hata olmuş) sen de faxla derslerini alabilirsin

Yani muhtemelen ben de faksla alabileceğim de alabiliyorsam sorun yok. Yani dilekçe, faks, rüşvet, yalvarış... Her şey kabulüm, bir daha böyle bir aptallık yapmayacağım yalebbim ya lütfen olsun. :(

---------- saat 13:33 eklendi ---------- önceki mesaj saat 13:32 eklenmişti ----------

Telefonlar ara
Dilekçe Yaz
Araya tanıdık sok...

En önemlisi sahte mahte hemen bir SAĞLIK RAPORU al...

Ders Kayıtlarının yapıldığı günlerde sağlık gerekçesiyle ders kaydını yaptıramadığını dilekçede belirt....

Çamura yat yani...

Aslında tanıdık olarak halam var, Fen-Edebiyat Fakültesi'nden emekli (benim fakülte) ve şu an da İTÜ vakıf okullarının genel müdürü. Ama işlerimi kendim halletmek istiyorum ben ya. Araya birini sokmaktan nefret ederim.

Ayrıca sahte belge kullanmam, öyle şeylere de karşıyım. Zaten hep bu dürüstlük takıntım yüzünden kaybedeceğim. :D

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
korkma bişi olmaz benim bir arkadaşımgeçen sene harç parasını bile yatırmadan okula geldi. herkes senin işin zor dedi ama benden önce ders kayıtı yaptırdı:D

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Biri bana yardımcı oldu, çok da güzel oldu. :D Kontenjan artırımlarını bekleyeceğim, sorun olmazmış muhtemelen. Tüm dersleri almam lazım benim, kesinlikle almam lazım. Bir de dersi düşürenler oluyormuş, düşürün şu dersleri ya. :D Zevkine ders seçiyor millet.

Bir daha böyle bir aptallık yapmayacağıma tüm SDN önünde yemin ediyorum ya. Çok da güzel bir ders oldu bu bana. Liseye benzemiyormuş bu üniversite. :(

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Tabi burada milletle uğraşırsan olacağı buydu :D

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
Liseye benzemiyormuş bu üniversite. :(

Daha büyüyecen sen