Dünya Kupasını şifresiz nasıl izleyebiliriz? !!

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
452
Dünya Kupası heyecanı yarın başlıyor. İlk maç ev sahibi Güney Afrika ile Meksika arasında. Dünya Kupası'nı Türkiye'de canlı TRT ekranlara getiriyor. Çanak anteni olan veya Uydu anteni olan Afrika'yı nasıl izleyebilir. Yayın anlaşması gereği bu yayınlara şifre koyacak olan TRT'den bu maçlar karasal yayınla birlikte kablo ve D Smart cihazı olanlar problemsiz izleyebilecek. Hem de HD kalitesinde...

PEKİ ÇANAK ANTENİ OLANLAR AFRİKA'YI İZLEYEBİLİR Mİ? EVET

Afrika heyecanını doyasıya yaşamanız için Spor siteniz www.tumspor.com, sizin için bir araştırma yaptı ve şifresiz izleyebilmeniz için gerekli uydu bilgilerini marka marka düzenledi.TRT 1 Turksat 2A uydusundan aşağıdaki uydu bilgileri ile yaptığı yayın şifrelidir.

Frekans:11919 Vert Sembol : 24444 Fec : 5/6

Bu şifreleri çözebilmek için Bazı Marka/Modellerin şifre girme yöntemleri aşağıdaki gibidir.

NOT: TRT EĞER ŞİFREYİ DEĞİŞTİRİRSE TÜMSPOR'U TAKİP EDİN...

Kaynak

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
Digi digi digi :D Digiturk olmazsa Tivibu , alternatif çok :D

LastKing93

Doçent
Reaksiyon puanı
7
PREMİER Prs 11000 Adlı Cihazı Bulamadım.. Yardımcı Olur Musunuz ?

soyluakif

Asistan
Reaksiyon puanı
4
PREMIER prs 101000 fta; için

1- Cihaz açık iken "Menü" tuşuna basın 6.Ebeveyn kontrolünün üzerine gelin OK demeyin .
2- "Info" tuşuna basın, Receiverin göstergesinde " H " yanar.

"9876" tuşlarına sıra ile basın.Bu şekilde şifre işlemleri menüsüne ulaşırsınız.

PREMİER Prs 11000 emü yazılımı yoktur malesef key girip izlemeniz veya yazılım atıp seyretmeniz suan için mümkün degil

LastKing93

Doçent
Reaksiyon puanı
7
PREMIER prs 101000 fta; için

1- Cihaz açık iken "Menü" tuşuna basın 6.Ebeveyn kontrolünün üzerine gelin OK demeyin .
2- "Info" tuşuna basın, Receiverin göstergesinde " H " yanar.

"9876" tuşlarına sıra ile basın.Bu şekilde şifre işlemleri menüsüne ulaşırsınız.

PREMİER Prs 11000 emü yazılımı yoktur malesef key girip izlemeniz veya yazılım atıp seyretmeniz suan için mümkün degil

İlginizden ötürü teşekkürler.. Napalım bir şekilde izleyeceğiz artık (:

soyluakif

Asistan
Reaksiyon puanı
4
yannış anlamayın ama 50 tl lik cihaz 65 tl verip yumatu mx veya yumatu Q modelini alsaydınız bir çok kanalı hem seyreder hemde daha özellikli bir cihaza sahib olmuş olurdunuz gönül cihazınızla izlemniz den yana ama sade software var yazılım ve kanal listesi emü yok malesef

LastKing93

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Cehalet insanın başına neler açıyor (: Ne Diyelim akılsız başın cezasını gözler çekecek =))

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
hertürlü izlerim evden

gipsymoon01

Asistan
Reaksiyon puanı
2
selam arkadaslar benim cihazin markasi Elta almanyadan hediye geldi bunun sifresini bulamadim yardimci olurmusunuz lutfen maclari kacirmak istemiyorum...

ömer muhtar

Asistan
Reaksiyon puanı
4
yannış anlamayın ama 50 tl lik cihaz 65 tl verip yumatu mx veya yumatu Q modelini alsaydınız bir çok kanalı hem seyreder hemde daha özellikli bir cihaza sahib olmuş olurdunuz gönül cihazınızla izlemniz den yana ama sade software var yazılım ve kanal listesi emü yok malesef

Bizdeki Yu Ma Tu mx modeli nasıl izleyebilirim?:scared:

soyluakif

Asistan
Reaksiyon puanı
4
9339 yazarsan key bölümü gelip ordan biss bölümünü sececeksin 1000000000000000 yazarsan ok lersen seyredersin

M.Uzun

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
2
tivibuda şifre getirdi :(

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
tivibu ya anormal şikayet varmış şuan o yüzden şifre değilde arıza var diyorlar, ama vereceklermil dünya kupasını ne zaman düzeleceği ile bilgi yokmuş. imkanı olan lütfen arasın ne kadar baskı o kadar çözüm.

M.Uzun

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
2
bende bi arıyim o zaman zehir ettiler dünya kupasınıda ya.

tolgahanın

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
abi bu ne ya tivibu var sıkıntı çekmeyiz dedik onlarda kapattı kanalı ne saçma iş sonucta tivibuda digitürk dsmart gibi özel bi program yabancılar izleyemez saçma sapan bu arada trt1 maç başlamadan şifre koydu sonra açıldı sonra 5 dk izledik tekrar şifre sonra açıldı ilk yarıyı izledik kanalda ne skor board var ne bişi dakika kaç onu bile göremiyoz böle rezillik yok

gezegen24

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
tivibudan izlenebiliyor açık olarak artı şifreyi de çözdüm tv den de izleniyor problem yok.

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Ya ne Tivibu su. Eğer uydu alıcına şifreleri giremiyorsan at o cihazı çöpe.

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Redline RL 18500 DVR uydu alıcım var.
Bu gün denedim.
Uydudan güncelleme adımında kumanda herhangi bir seçeneğe hareket etmiyor.
Kodlar da bu adımdan giriliyormuş sanırım.
Sanırım olmayacak.

soyluakif

Asistan
Reaksiyon puanı
4
cihaza baktım digitürk gibi sky diye bir firma var onun için yapılmış emü yoktur üzgünüm

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Bu akşam ABD İngiltere maçını uydu antenle şifresiz izledim. Galiba TRT yayın yasağını bir şekilde delmiş. Yayın başlarken kesildi, TRT 3 yaptım, bir kaç saniye sonra TRT 1'e döndüm, maçı cam gibi izledim. )