Dünya kafayı iyice seksle bozdu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan spybot
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
“Paranın kölesiyim” diyen ABD’li bir mankene iki erkek, bir gece için 1 milyon dolar önerdi

06 Mayıs 2011 Cuma, 09:21:08
627830_detay.jpg

İtalya Başbakanı Berlusconi, protestocu 1000 kadına “Sizinle yatamamam büyük felaket” dedi.
İngiliz kadın şarkıcı Adele, Rihanna’ya “Beni isteseydi onunla yatardım” diye mesaj yolladı.
Birleşik Arap Emirlikleri’nde bir kadın, sevişmeyen kocasına 12.2 milyon dolarlık dava açtı.
Galeri haber için tıklayınız...

haberturk

mehmet_497

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bu kızdan böyle birşey beklemezdim. severek takip ederim kendilerini :mrgreen: ama olmamış, gençliğine verelim daha 18 yaşında 1 ay sonra yeni yaşına girecek :)

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
bu konu üzerinde ciddi ciddi tartışılmalı. tv dizileri, reklam şirketleri vs. "para kazanmak uğruna herşey mübahtır" diyerek çıktıkları bu yolda dünyanın dengesini alt üst ettiler. kadınları neredeyse her erkek malesef bir obje olarak görüyor. bunu isteyerek mi yaptılar bilmiyorum ama sonuç buraya çıktı.

cahiliye döneminde "kadın ile erkek nasıl eşit olabilir, biz kadınları kullanır, eğlenir, sonra da başımızdan atarız" diyen müşriklere islamiyet şu cevabı vermiştir, "seni karnında taşıyan annene saygın bu kadarmı?". 14 asırdır cisler arası saygıya öncülük eden bu söz unutulmuş, cahiliye dönemine tekrar geçiş başarıyla sağlanmıştır.

şu anki durum: sex+para+eğlence=aşk

olması gereken: sevgi+saygı+fedakarlık=aşk

Demnesia

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Suç kadınlarda kullandırmasınlar kendilerini, akıllı olsunlar. Eşek çok semer vuranda çok olur :P

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Bir kadın erkeği mecnun da yapar çoşkunda.....

Amanda

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Eskiden böyle şeyler yoktu çok insan saygısızlığın arttığı yer bence nüfusta çoğaldıkca insanlar sapıttı :S

Nuri.alco.

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Ben birşey demiyorum.Dersem yer yerinden oynar. :)

Gökhan SUBAŞI

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kadın paranın kölesi adamlar malın kölesi...sonuç olarak 2'si de aynı yere çıkmış galiba :D

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Bu Dünya ya bina'dan ya da Zina'dan yıkılacak. :D

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
Eskilerin bir sözü var "Erkeği kadınla, kadını parayla sınayacaksın" diye. Vay bee doğruluğu bir kez daha kanıtlandı. :)