Dükkanım İçin Logo Fikri ???

AnTiPaTi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
s.a arkadaşlar cep telefonu teknik servisi işiyle ilgili bir dükkan açıyorum kısmetse ismini CEPTEK olarak düşündüm ve bir logo yapmak istiyorum buradaki tecrübeli arkadaşların fikirlerine ihtiacım var yardımcı olursanız sevinirim

aşağıdaki resimde CEPTEK ismindeki T harfi yerine sinyal simgesi sizce nasıl durmuş aklına değişik tasarımlar gelen arkadaşlarımız fikir ve çalışmalarını benimle paylaşırsa çok mutlu olurum

2p7sx.jpg

2p7sd.jpg

2p7sn.jpg

2p7xg.jpg

Bilgili99

Profesör
Reaksiyon puanı
252
Bunların içinde en iyi sonuncu geldi bana

AnTiPaTi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
banada öyle geldi aslında photoshoptan pek anlamdığım için elimden bu kadarı geldi ön fikir oluşturması açısından koydum bu işin ehli arkadaşlarımızın yardımlarıyla inşallah güzel bir logo çıkabilir diye düşündüm

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
yani bunlar basit gibi geldi bana, daha iyi tasarımlar olabilir.. Burada anlıyan arkadaşlarımız var sana yardımcı olurlar ;)

baaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
7
bence logoda önemli olan şey akılda kalmasıdır, şekilli olması değil.

AnTiPaTi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
eline sağlık dostum güzel yapmışsın gerçekten sinyallerin simgesini P oranında küçültsek sizce daha iyi durmaz mı acaba ?

AnTiPaTi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet böyle daha güzel oldu sanki güzel çalışma olmuş dostum ilgin için tşk ederim.

sharlk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bir tanede benden olsun :) bunu evden acil çıkmam gerektiği için hemen yaptım istersen daha güzel bir şekilde çıkartabilirim.

qkPtw.jpg