Duke Nukem İnceleme

needforspeed

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Merhaba Shiftdelete.net kullanıcıları.

Dün Duke Nukem Forever oyununu Zamunda amcamız sayesinde indirip denedim ve sizlere düşüncelerimi sunmak istedim..

Haberlere göre bu oyun 14 yıldır bekleniyormuş yapımcılarıda Can havliyle çalışıyorlarmış:dil:

Oyuna ilk başladığımızda tuvaletteyiz. Adamımız geçmiş işiyor ancak işemesi hiç bitmiyor durmadan işiyor(Galiba bir agzı depoda su içiyor alttan aktarma yapıyor)

Tuvaletten çıktıktan sonra ne olduğunu anlamadan halı sahanın ortasındaki koca robotu öldürmeye başlıyoruz öldürüyoruz ve o AMERİKAN bayrağının üstünde DUKE NUKEM FOREVER yazısını görüyoruz..

Bir bakıyoruz adamımız evine geçmiş 2 manitayı almış ayıp ayıp şeyler yapıyor(Mucuk mucuk dudaktan değil)

Sonra evin içini falan dolaşıyoruz derken kusura bakmayın daha fazla dayanamadım oyunu kapadım. Birincisi Senaryo-Kurgu berbat. Görüntüler berbat. Ben tek başıma 14 yıl uğraşsam emin olun gider ondan bin kat daha iyi oyun yazarım.

Eskden isim yapmış bir oyunu böyle saçma olarak canlandırmak biz oyun severlere resmen küfür etmektir.

Saygılarımla.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Adamın tarzı bu naparsın.Egoyu yüksek tutmak gerek.Favorim ise fotokopi makineleri,yanına gidin e tuşuna basın anlarsınız:D

needforspeed

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Durmadan işemek nasıl ego yükseltiyor ki ben 2 dakika fazla işeyim ölcek gibi oluyorum :D

Carnage

Prime Сasual Dating - ****** *****
Cezalı
Reaksiyon puanı
4
Bu Duke Nukem Amerika'nın Recep İvediği diyebileceğimiz bir kahraman. Yani kısaca ayu diyebilirsiniz.Oyunu da senaryo olarak gırgır ve şamatadan başka birşey değil. Oyunculara yapılmış bir hakaret bu DNF. Oynanış ilkellikten kurtulamamış. Grafikler çağdışı,müzikler kalitesiz,demolar bayağı yani her tarafından primitif bir oyun olduğu anlaşılıyor. Yapımı 14 yıl süren, yapım sürecinde beş kez grafik motoru değiştiren bir oyundan daha ne bekliyorsunuz ki. Trash ötesi olacak tabi ki.

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
resimlerden bile dandik olduğu belli

zebaniselo

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Crysis,cod,bad company,fifa,pes vb gelişmiş oyunlar varken bu oyunun piyasada kabul görmesi zor.

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Yıllardır geliştiriliyor olması veya birkaç kez grafik motorunun değişmiş olması demek kimsenin hayatı boyunca görmediği kadar mükemmel bir oyun olacak demek değil. Siz yıllardır mükemmelleştirilmek için mi kodlanıldığını zannediyorsunuz? ya da Crysis'den daha mükemmel gözükebilmesi için mi grafik motorlarının değiştirildiğini düşünüyorsunuz? Bu kafayla ancak o kadar düşünürsünüz.

Carnage

Cezalı
Reaksiyon puanı
4
Hiç bir zaman mükemmel bir oyun olmasını beklemedim. Başka forımlarda da bunu defalarca ifade ettim. Grafik motorları yapımcıların maymun iştahlılığından değiştirildi ve zaten en son hangi grafik engine'in kullanıldığını bilmesem de Cryengine ile boy ölçüşemeyeceği oyun çıkmadan önce yayınlanan screenshotlarda belliydi. Yapımın 14 yıl sürmesinin reklam kokan bir hareket olduğunu düşünüyorum.

Carnage

Cezalı
Reaksiyon puanı
4
Oyunun grafiklerini katlanılabilir hale getirmek isteyenler ilk önce anti aliasing'i 16x Quality AA yapmak zorundalar. Oyunun menüsünde FSAA/FXAA seçenekleri bulunmasına rağmen anti aliasing seviyesini ayarlayamıyoruz. Bunu yapmak için ekran kartınızın yazılımı yeterlidir. Nvidia kullanıcıları nvidia control panel'den anti aliasing'in yanında transparanlık seçeneğini supersampling yapsınlar. Grafikler süper olmuyor ama en azından mideniz bulanmadan bakabiliyorsunuz.