Dudağım için yardım edin

Adrian's Dream

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Yaklaşık 4 sene önce , okulda dudağımı patlatmıştım, fakat ailem beni herhangi bir yere götürmemişti . Öndeki sivri dişim dudağıma girip ön tarafa doğru iyice zorlamıştı ve aşırı bir şekilde kan akmışıtı , öğretmenlerim dudağına bastır diyordu sadece.Şuan ise kendim araştırdığımda nereye gideceğimi bilmiyorum ve kocaman bir şişlik var dudağımda aynı sivilce gibi duruyor ve beni gerçekten rahatsız ediyor. nereye gitmem gerek bilgisi olan bir arkadaş cevap verirse sevinirim teşekkürler.(Devlet hastanesi ,özel vs )

Isaac42

Profesör
Reaksiyon puanı
2,525
Özel cildiyeye gidin derim en doğru cevabı o uzman doktor verecektir.

Adrian's Dream

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
@VECTORRR abi 4 sene oldu buz bastırsam ne olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Özel cildiyeye gidin derim en doğru cevabı o uzman doktor verecektir.
Şimdi baktım MedicalParkı buldum burası devlete mi ait yoksa özel mi bir bilgin var mı , randevu da aldım bakalım haftaya gideceğim.

Son düzenleme:

Adrian's Dream

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Durum nedir yarın mı gitmeyi düşünüyorsunuz doktora?
Haftaya pazartesine randevu aldım gideceğim.

4 sene önce yaşadığın şeyi gidermeye çalışmak? İş işten geçmiş zaten.
Haklısın fakat o zamanlar çok küçüktüm ve ailem de umursamayınca şimdi farkettim hatamı ve gidermek istiyorum elbet bir doktor düzeltir .

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,970
Haftaya pazartesine randevu aldım gideceğim.

Haklısın fakat o zamanlar çok küçüktüm ve ailem de umursamayınca şimdi farkettim hatamı ve gidermek istiyorum elbet bir doktor düzeltir .
Acile gidin beklemeye değmez.

alcasar

Asistan
Reaksiyon puanı
51
Sağlıkla ilgili konuları başkalarına sorma. Direkt doktora git. Önemsiz derler önemli birşey çıkar ya da önemli derler önemsiz birşey çıkar. O yüzden en sağlıklısı doktora gitmek. Cildiyeci işini görür.

Adrian's Dream

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Sağlıkla ilgili konuları başkalarına sorma. Direkt doktora git. Önemsiz derler önemli birşey çıkar ya da önemli derler önemsiz birşey çıkar. O yüzden en sağlıklısı doktora gitmek. Cildiyeci işini görür.
Ben hangi bölüme gideceğimi bilmiyordum o yüzden sordum buraya , geçen gün devlet den randevu aldım cildiye için .

554950

Dekan
Reaksiyon puanı
5,871
sorun değil bence o şey seni daha iyi yapmış yani karizması iyi ne bilym ama cildiyeye direk git bir kurutucu sprey mi ne sıkıyor gidiyor sanırım .

Adrian's Dream

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
sorun değil bence o şey seni daha iyi yapmış yani karizması iyi ne bilym ama cildiyeye direk git bir kurutucu sprey mi ne sıkıyor gidiyor sanırım .
Abi karizmatik diyorsun'da 4 senedir kiminle görüşürsem , ya kardeşim senin dudağına ne oldu veya kiminle kavga ettin gibi şeyler duyuyorum . Abi birincisi ben hayatımda kavga etmedim ikincisi de benimle konuşan insanlar gözüme bakmak yerine dudağımı izliyorlar artık garibime gidiyor umarım bir sprey ile geçer :D

554950

Dekan
Reaksiyon puanı
5,871
Abi karizmatik diyorsun'da 4 senedir kiminle görüşürsem , ya kardeşim senin dudağına ne oldu veya kiminle kavga ettin gibi şeyler duyuyorum . Abi birincisi ben hayatımda kavga etmedim ikincisi de benimle konuşan insanlar gözüme bakmak yerine dudağımı izliyorlar artık garibime gidiyor umarım bir sprey ile geçer :D
batıda isen normal aslında bu tür şeyler güney doğu civarında ise normal karşılarlar xd

fubuonur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
19
@VECTORRR abi 4 sene oldu buz bastırsam ne olur.

Şimdi baktım MedicalParkı buldum burası devlete mi ait yoksa özel mi bir bilgin var mı , randevu da aldım bakalım haftaya gideceğim.

kardeş sen google da medicana yazınca göremiyormusunuz özelmi devlet hastanesimi çok cahilce konuşuyorsunuz bazen