Dualshock 4 Hassasiyetlik Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan harunsss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

harunsss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar hepinize merhabalar.Ben PS4'ümü il çıkış tarihi olan 2013 aralık ayında aldım.İçinde çıkan Dualshock 4'ümü sorunsuz şekilde 2 sene kullandım fakat sizinde malumunuz zamanla gelen deformasyon son zamanlarda sıkıntı yaratmaya başladı.Bende bir PS4 kafeye gittim ve kolu tamir edip edemeyeceğini sordum.İlk başta bi lastiklerini değiştirelim belki düzelir dedi.Bu arada DS4'ün sorunu sol analogtaydı.Özellikle FPS oyunlarda çileden çıkartıyordu insanı.Kendi kendine hareket ediyor bazı yönlere işlmiyordu.Lastikte olmayınca adamla kolu takas ettik bana kendi elinde olan kollardan birini verdi bende burada fazla konsolcu olmadığı için kabul ettim emaneten kullanıyım memlekete gidince adam gibi bir kol alırım diye.Bazı gruplarda sordum DS 4 orjinal değil dediler.Arkadaki etiketinde bazı ibareler bulunmuyormuş.

İnternette araştırdığım kadarıyla bir çok sonuca ulaştım fakat orjinal DS 4'ü en ucuza nereden alabilirim ?

Çün ki aldığım çakma kolun hassasiyetliği pek iyi değil ve FPS oyunlarını oynayamıyorum.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Ds4 un ben hiç yansanayisini görmedim.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Kolun üzerinde bulunan etiketin fotografini cekip atman mümkün mü?

Lody

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bekleyebilirsen amazondan almanı tavsiye ederim max 2haftada gelir, yada kadıköy yazıcıoğluna bak syd ve kahraman konsol.

harunsss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ds4 un ben hiç yansanayisini görmedim.

Vallahi bende olmaz diye biliyordum fakat arka etikette bazı ibareler yokmuş o yüzden dedim bir de çok dikkatli oynayan oyuncu anlayabilir hassasiyetlik diğerine göre biraz daha kötü yani sağ yapınca ya az yapıyor ya da bir den dönüyor gibi çok hafifte olsa bunu farkediyorum ve bu yüzden Multiplayer oyunlarda özellikle inanılmaz performans düşüklüğü yaşıyorum.

Kolun üzerinde bulunan etiketin fotografini cekip atman mümkün mü?

Net olmadı dersen bir daha çekeyim ?

Bekleyebilirsen amazondan almanı tavsiye ederim max 2haftada gelir, yada kadıköy yazıcıoğluna bak syd ve kahraman konsol.

Oradan nasıl satın alınıyor pek biliyorum açıkcası.SYD PC'de kapıda ödeme imkanı var mı ve orjinal ürün mü ?

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=199641]harunsss[/MENTION]

Benimkinde CE logosu ve birkac ibare var, senin kolda hicbir isaret yok nedense.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

https://hardware.support.eu.playstation.com/en_GB#/

Buradan kolun seri numarasini göndermeye calis. Gecerli olursa sahte olmasi imkansiz.

Ben sifreyi tam okuyamadim.

PS4'e tiklayip controller'i sececeksin.

harunsss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@harunsss

Benimkinde CE logosu ve birkac ibare var, senin kolda hicbir isaret yok nedense.

https://hardware.support.eu.playstation.com/en_GB#/

Buradan kolun seri numarasini göndermeye calis. Gecerli olursa sahte olmasi imkansiz.

Ben sifreyi tam okuyamadim.

PS4'e tiklayip controller'i sececeksin.

Kontrolleri seçtim Jet Black olarak ayarlayıp 35441570002712 bu sayıları girdim seri numarasını kontrol et hatası verdi dediğin gibi kabul etmedi.Yani yan sanayi olmuş oluyor değil mi ? Son olarak ben hassasiyetlik sorunu yaşıyorum fakat acaba çakma kol diye kendimi inandırdığım için mi ? Yoksa gerçekten bir fark olabilir mi çün ki ciddi anlamda Multi oynayamaz oldum.

mcanerol

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Elbet psikolojik katkısı vardır bu durumun ama yan sanayi bir kolda orjinal kol kadar performans veremez. İkisinden de biraz yanı. Etrafında baska PS kullanan yok mu onların kolu ile bir dene bakalım fark olacak mı ?

harunsss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Elbet psikolojik katkısı vardır bu durumun ama yan sanayi bir kolda orjinal kol kadar performans veremez. İkisinden de biraz yanı. Etrafında baska PS kullanan yok mu onların kolu ile bir dene bakalım fark olacak mı ?

Maalesef.Şehir dışındayım burada tanıdığım veya güvendiğim konsolcu vb. tarzı bir yer yok şehir dışında olduğum içinde kullanan yok.Yeni kol alıp kökünden çözmek istiyorum ama bir kere yan sanayiğe denk gelince öyle her yerden almak istemiyorum sony center'dan almak istiyorum.Sony center ve diğer yerler ile (Gittigidiyor,N11,Hepsiburada vb.) fiyat karşılaştırıyorum.Zaten Sony Center'da yan sanayi olma olasılığı yok fakat diğer sitelerdede %100 orjinal falan yazıyor ama biri 240 TL biri 180 TL.Doğal olarak kuşkuya düşüyorum en temizi bir Sony center'dan almak gibi görünüyor.

mcanerol

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Maalesef.Şehir dışındayım burada tanıdığım veya güvendiğim konsolcu vb. tarzı bir yer yok şehir dışında olduğum içinde kullanan yok.Yeni kol alıp kökünden çözmek istiyorum ama bir kere yan sanayiğe denk gelince öyle her yerden almak istemiyorum sony center'dan almak istiyorum.Sony center ve diğer yerler ile (Gittigidiyor,N11,Hepsiburada vb.) fiyat karşılaştırıyorum.Zaten Sony Center'da yan sanayi olma olasılığı yok fakat diğer sitelerdede %100 orjinal falan yazıyor ama biri 240 TL biri 180 TL.Doğal olarak kuşkuya düşüyorum en temizi bir Sony center'dan almak gibi görünüyor.

Bilenler daha yardımcı olur fakat akakce de bir bak ordan en uygun fiyat nerde var görürsün. Orjinal ürünler oluyor orda.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Seri numarasını kabul etmediyse çakma olabilir.

Urban camo olanını denedim kabul etti ve destek sitesine yönlendirdi.

harunsss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Seri numarasını kabul etmediyse çakma olabilir.

Urban camo olanını denedim kabul etti ve destek sitesine yönlendirdi.

Yok bende bir türlü kabul etmiyor.Yapacak bir şey yok o zaman çakma olduğu kesinleşti.

harunsss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Muhtemelen öyle. Ben iki kolu da denedim sorunsuz kabul etti.

Anladım.Yardımın için çok teşekkür ederim.Peki alacağım kolun seri numarasını kabul etmesi yeter mi ? Türkiye uyumlu falan olması gerekiyor mu ? Çün ki bazı ilanlarda Türkiye ve Avrupa uyumlu falan filan yazıyor bölge bölge değişiyor mu böyle yoksa her yerde aynı mı ?

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Rica ederim.

Bölge sorunu olacağını sanmıyorum, ürünü orijinal ürün satan yerden almaya dikkat ediniz.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Dur bakalım eve gidebilirsem bende deneyeceğim bakalım benimkine ne diyecek.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Rastgele girdim birkaç kere geçersiz diye uyarı veriyor.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Benim ps4 Sony center den alınma benim ds4 u denedim birşey cikmadı sory v.s. birşeyler dedi.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=390518]Lazzz[/MENTION]

Hocam bir mahsuru yoksa seri numarasini ve kolun renginin özelden atabilir misin? Merak ettim dogrusu. Bir sey olacagi yok da herkes görmese de olur.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
@scorpion
Buraya yazayım ne olacak ki,141214C0906422 Jet Black daha dün başka bir uyarı veriyordu bugün başka yazdı bilemiyorum bu adres ne kadar sağlıklı.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=390518]Lazzz[/MENTION]

Verdiğin seri numarasını girdim kabul etti. Kendi kafasına göre iş yapıyor sanırım.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
@Lazzz

Verdiğin seri numarasını girdim kabul etti. Kendi kafasına göre iş yapıyor sanırım.
Bana dün Sory v.s. gibi şeyler yazmıştı diğer ps4'ün seri numarasına bakayım silinmemişse onu deneyeceğim :D