harunsss
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Arkadaşlar hepinize merhabalar.Ben PS4'ümü il çıkış tarihi olan 2013 aralık ayında aldım.İçinde çıkan Dualshock 4'ümü sorunsuz şekilde 2 sene kullandım fakat sizinde malumunuz zamanla gelen deformasyon son zamanlarda sıkıntı yaratmaya başladı.Bende bir PS4 kafeye gittim ve kolu tamir edip edemeyeceğini sordum.İlk başta bi lastiklerini değiştirelim belki düzelir dedi.Bu arada DS4'ün sorunu sol analogtaydı.Özellikle FPS oyunlarda çileden çıkartıyordu insanı.Kendi kendine hareket ediyor bazı yönlere işlmiyordu.Lastikte olmayınca adamla kolu takas ettik bana kendi elinde olan kollardan birini verdi bende burada fazla konsolcu olmadığı için kabul ettim emaneten kullanıyım memlekete gidince adam gibi bir kol alırım diye.Bazı gruplarda sordum DS 4 orjinal değil dediler.Arkadaki etiketinde bazı ibareler bulunmuyormuş.
İnternette araştırdığım kadarıyla bir çok sonuca ulaştım fakat orjinal DS 4'ü en ucuza nereden alabilirim ?
Çün ki aldığım çakma kolun hassasiyetliği pek iyi değil ve FPS oyunlarını oynayamıyorum.
İnternette araştırdığım kadarıyla bir çok sonuca ulaştım fakat orjinal DS 4'ü en ucuza nereden alabilirim ?
Çün ki aldığım çakma kolun hassasiyetliği pek iyi değil ve FPS oyunlarını oynayamıyorum.