Drupal da veri tabanı ??

cml_kale

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar drupal da sunucu üzerinde kurulum yapmak istiyorum bunun için sunucu üzerinde bulunan hazır kurulmuş veri tabanına nasıl giriş yapabilirim bilgisi olan varmı ?? Şimdiden teşekkürler

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Arkadaşlar drupal da sunucu üzerinde kurulum yapmak istiyorum bunun için sunucu üzerinde bulunan hazır kurulmuş veri tabanına nasıl giriş yapabilirim bilgisi olan varmı ?? Şimdiden teşekkürler

Ne demek istediğini pek anlamadım ama drupal kurulumu sırasında veritabanı kullanıcı adı - şifresi -veritabanı adı bilgilerini girerek kullanabilirsin.

cml_kale

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Onlar elimde ama onları yazacak paneli nasıl açacagımı soruyorum aslında

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Onlar elimde ama onları yazacak paneli nasıl açacagımı soruyorum aslında

Onları yazacak bir panel açmayacaksın. Drupali server tarafına göndereceksin, sonra herhangi bir browser ile siteye ulaşacaksın. O seni zaten yönlendirecek.

cml_kale

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkürler sorunu anladım dediğiniz sayfaya yönlendirme olmuyor du hata veriyordu sunucudan kaynaklanan sorunmuş ben başka bi yerde veri tabanı açacaz diye düşünüyordum teşekkürler ii günler

Majeste

Profesör
Reaksiyon puanı
21
settings.php dosyasına kaydeder drupal veri tabanı bilgilerini. Oraya bilgileri girdikten sonra panele ulaşırsın sanırım.

/sites/all/settings.php (ya da civarında)