Drogba'nın sözleşmesi uzatılıyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Aslan, ‘Parçalı Fil’in kontratını 1 sene daha uzatmaya karar verdi.

drogba_b.jpg

İki yıl önce taraftar çıldırdı, basketbol maçlarında bile Didier Drogba’nın adını haykırmaya başladı. Galatasaray Başkanı Ünal Aysal camianın bu isteğine kayıtsız kalmadı, ara transferde Drogba’nın transferini noktaladı.

HERKES ONA HAYRAN

Fildişili yıldız geç geldi ama etkisini hemen hissettirdi. Akhisar maçında oyuna girdiği gibi golünü attı, asistini yaptı. Sezon sonuna doğru hocasını kaybeden takımın saha içi lideri oldu, 7 maçlık galibiyet serisinde başrolü oynadı. Takım arkadaşlarından teknik heyete, taraftaran yönetime kadar camiadaki herkes Drogba’nın bu performansına hayran kaldı.

Fizik olarak hala kendisini yeterli seviyede görmeyen 35 yaşındaki oyuncu, sezon başı kampını iple çekiyor. Fatih Terim de Drogba’ya özel bir program hazırlatıyor. ABD’li performans uzmanı Scott Piri’ye emanet edilenecek ‘Parçalı Fil’in yüklemelere olumlu cevap vermesi bekleniyor. Yöneticiler tekikte bekliyor.

1 YIL DAHA DEVAM

Ara transferde Drogba ile 1 buçuk yıllık sözleşme imzalayan sarı-kırmızılı yönetim, hazırlık kampından başarıyla çıktığı anda Fildişili forvetle nikah tazeleyecek. Yani Didier Drogba’nın Mayıs 2014’te bitecek sözleşmesi lig başlamadan 2014-15 sezonu sonuna kadar uzatılacak ve yıldız oyuncunun 37 yaşına kadar Galatasaray’da oynaması sağlanacak.

Drogba’nın Galatasaray’dan aldığı 4 milyon euro garanti para ve maç başına 15 bin euro olan ücretinde de değişiklik yapılmayacak. Fildişili’nin bonusu kazanılacak kupalar olacak.

AMK’YA NE DEMİŞTİ?

Hafta başında AMK’ya verdiği röportaj olay olan Didier Drogba, “Çok uzun bir süreyi futbol oynamadan geçirmiştim. Benim için üst seviyeye çıkmak kolay olmuyor bu sebepten dolayı. Ama önümüzdeki sezon çok farklı olacak. İyi bir fiziki hazırlıkla çok daha iyi bir Drogba izlettireceğim herkese” demişti. Özel bir çalışma programı hazırlanan Fildişili, yeterli görmediği performansını böylece istediği seviyeye çekecek ve yönetim de sözleşmesini uzatacak.

Bahadır ÇOKİŞLER / AMK

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Yıllarca bizde kalsın isterim. Futbolcu olmasa bile.

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Bir gün futbolu bıraktığında İnşallah teknik heyette görürüz.:)

Yönetim Ferguson'un ekibi gibi bir ekip kursa güzel olur.
Taffarel-Ujfalusi-Hasan Şaş-Ümit Davala-Drogba.

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
O pasları versin , adam eksiltsin yeter,
Gençler onun yerine de koşar.

efehakan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bu adam futbolu bıraktığında teknik direktörlük için peşinden koçacak kulüpleri hayal edemiyorum

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Frikikten bi gol atta öyle git bari reis. Yoksa benim bi yerlerim şişecek.

3xpired

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Hahahah :D Hocam bu adam sahada dursun sadece, asaleti yeter!

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
sevindim bu habere Drogba a sevdiğim nadir futbolculardan..

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Hayırlı Cumalar GS ahalim.

Drogba konusuna gelince, zor atar :P Burak bile daha isabetli atıyo.