Drogba Manisa'yı salladı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

brskyk

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Bu adama hayran olmayan varmı fenerlisi Beşiktaşlısı dünya hayran bir Bjk li plarak Türkiyemizde olduğu için ne kadar övünsek azdır,yalnız Beyaz forma daha acar onu siyah ve beyaz :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Sanırım Drogba'nın golünden sonra. :D

Nevzat Dindar ‏@nevzatdindar
Manisa 19 Mayis Stadi'nda bir kisi tekerlekli sandalyesini unutmus..bunu da gorduk!gorevliler de saskindi..

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
acaba gekas o pozisyonları kaçırmasaydı nolurdu :D tebrikler drogba ak hisarı yendin :D

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Oyuna bi girdi resmen hucum hattı coştu. Sempatik ve bir o kadarda yırtıcı bir golcü. Umarım bi sakatlık felan olmazda keyifle izlemeye devam ederiz. Gol sevincide bi harika.

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Bu adamın bizde oynadığına hala inanamıyorum. :D

wxL7OJF.jpg

Kollarında uzun çizik var. Sadri Şener görmesin. Jiletçi, façacı, suçlu yapıştırmalarını yapar. Hazır iki elini kaldırmış havaya, suçlu polise yakalanmış der.

3xpired

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Sadri Şener'den açıklama: Drogba'yı verin öncekilere sayalım.
:P :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Drogba'nın Instagram hesabı:

dude7811
First game,first goal,first assist...Thank you God for all those blessings!!! Go Gala,gooooo!!!!!

cee889f477be11e2901022000a9e13ab_7.jpg

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Resimin kalitesini bilerek mi düşürmüş :P

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Hayatımda ilk defa bir golcü sevinci bitmesin istedim.

Adamın köşe bayrağına koşuşu yok mu, bitiriyor insanı....

AHMT06

Asistan
Reaksiyon puanı
0
MERHABA benim adım şınayder ama arkadaşlarım kısaca şınay der

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
drogba8.jpg

Drogba: "Böyle bir şey görmedim"

Galatasaray'ın Fildişili yıldızı Didier Drogba, Akhisar karşısında alınan galibiyetin ardından sarı-kırmızılı taraftarlara mesaj gönderdi.

Galatasaray taraftarına hayran kaldığını belirten Fildişili oyuncu, " Taraftarlar gerçekten muhteşem. Oyunun başından sonuna kadar inanılmaz bir destek vardı. Havalimanında da bizleri inanılmaz karşıladılar. Avrupa'da hatta dünyada en iyi taraftar topluluğu bizde diyebilirim. Ben de gol atarak onları mutlu ettiğim ve bu sevincimi onlarla paylaştığım için çok mutluyum." dedi.

Akhisar karşısında takımın galip gelmesine katkı sağladığı için mutlu olduğunu ifade eden Drogba asıl hedeflerinin Schalke ile oynanacak maç olduğunu ifade ederek, "Çok mutluyum, bugün kazandık ve 3 puan aldık. Bizim için önemli bir maçtı, kazanmak çok güzel. Şimdi Schalke maçına konsantre olmalıyız." şeklinde konuştu.

http://live.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/drogba-boyle-bir-sey-gormedimSXHBQ315480SXQ