Drogba: Haftaya son kez Arena'dayım!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Sakatlığı sebebiyle Trabzon'a değil yine Katar'a giden ve Doha'da tedavi gören Drogba 3puan.com'a konuştu.

drogba-10.jpg

Galatasaray'ın Didier Drogba rüyası sona eriyor. Dünyanın sayılı forvetlerinden olan ve Galatasaray'a geldiği 2013 Ocak ayından beri sarı-kırmızılı kulüpte birçok başarıya imza atan Fildişili yıldız vedasını 3puan.com aracılığıyla açıkladı.

Sakatlığı sebebiyle Katar'da tedevi gören, kupa finali için Konya'ya gelen Drogba, cuma gecesi yine Doha'ya dönmüştü. Galatasaray'ın kupayı kazandığına çok sevindiğini söyleyen Drogba 3puan.com'a şunları söyledi: "Geçen sene şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final. Bu sene Real Madrid'li, Juventus'lu gruptan çıkmak. Kupayı kazanmak. Ama şampiyonluğu kaybetmek. Yine de ligi 2. bitirmeye çok yaklaşmak. Kötü bir 1.5 yıl olduğunu düşünmüyorum. Ama artık sona geldik. Ailemin yanında olmam geriyor. Katar'da tedavideyim. Haftasonu İstanbul'da olacağım. Arena'ya gelip, taraftarla vedalaşacağım. Hayatımda Galatasaray taraftarı kadar takımına bağlı, onlara sadık bir grup görmedim. Arena'yı cehenneme çevirmelerini asla unatmayacağım."

Bu sözlerle Galatasaray'a veda ettiği anlaşılan Drogba'nın yeni takımı ise şu an için belirsiz. Ama Drogba'nın İngiltere ya da Fransa'dan bir takımla anlaşacağı büyük oranda belli. Fildişili yıldız bundan sonraki futbol yaşantısını ailesi ile sürdürüp, 40 yaşında futbolu bırakmak istiyor. Bundan sonraki hedefi ise Afrika'da futbolun başına geçmek.

3 Puan

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
didier-drogba_431650.jpg

Şu gol sevincini sarı kırmızı formayla bizlere yaşattığı için sonsuz teşekkürler..

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
giderse iyi olur ben şahsen drogbaya verilen paralara acıdım herif 35 inden sonra türkiyeye cep doldurmaya gelmiş zaten bu sezon takımda varmıydı yokmuydu belli değildi keşke drogbanın yerine genç iyi birini alsalardı en azından takımda uzun süre oynardı drogba efendi oynadı yarım sezon sonra bay g.sarayda adam gibi transferden anlayan hiç kimse yokmu allah aşkına g.sarayın öyle oraya buraya saçılacak parası yok yazıklar olsun böyle yönetim anlayışına

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bu sezon attığı gollere biraz bak yahu. :D

Sayesinde dünyanın reklamını yaptık. Dünya gözüyle parçalı forma altında izledik kendisini.

Giderse eğer her şey için teşekkür ederiz. :)