Driver yüklenmiyor.

samedkara77

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar.Öncelikle bilgisayarım Acer Aspire 5742G İntel i3 işlemci.Home Basic 64bit vardı. Formatlatım Professional 64bit yapmsstık.Dun yıne cokertmıs kardesm ve bende aceleyle öylesıne bı yerden bulup ındırdım professionalı fakat 32bit indirdim. İngilizce zaten fakat ingilizcem yetiyor sorun yok tek sorn driverler yuklenmıyor. Bende pcnın butun drıverlerının oldugu bır USB vardı. Driverler zaten hem 32 hem 64bıt sorun ordan degıl ama bılmyrm 6-7 drıverın hepsıne hata verıyor.sağ altta ınstallıng fln yuklenıyor dıyor sonra not ınstallıng fasa fıso yuklenemıyor.Defalarca denedım 5-6kere restledım pc yı sonunda nasıl yaptım bılmıyorum ama LAN drivernı yuledm ve suan ınternete gırbılıyorm ama NVİDİA ekran kartımı yukleyemıyorm ? İngilizce hata veriyor ve söyle diyor: Bilgisayarınzda İntel yok falan iste :D intel i3 ıslemcı ama ? .s oyuna flnda gıremıyorum yardım ltfen :D

samedkara77

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynısını bende az önce denedm :)
driverleri yukledm pcnın kendı ekranla ılgılı bıseyı vardı on yukledı :D intellı bıseydı ıste.oyuna gırebılıyorum fakat çok donuyor ve göruntu kötu ?
daha 3 gun önce takır takır oynuyordum bu arada oyun Dirt3. NVDİA da dedigm gibi intel yuklyn fln o hatayı veryor .s