Kullanıcı adı44
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 27
Geforce 7025 /602a karta driver yüklersem performans artarmı?
Kart eski bende Nvidia nın sitesinden en yeni driverı buldum indireyim mi?Anlamadım kendi kartınızın driverlarını zaten kurmanız lazım.
Başka kartin driverlari kurulmaz.
10 yıllık heraldeKart eski bende Nvidia nın sitesinden en yeni driverı buldum indireyim mi?
Fps artar mı? Mc 5fps oynamaktan sıkıldımHayır. Performansı etkilemez fakat stabil çalışmasını sağlar sisteminizin.
5 fps artar.Fps artar mı? Mc 5fps oynamaktan sıkıldım
Stabilite derken nasıl yani?Artırmaz. Stabiliteyi artırır.
Güncel sürücüyü yükleyin.Boşuna yapmayayım ozaman
Başka ekran kartının driverı yüklenmez.Geforce 7025 /602a karta driver yüklersem performans artarmı?
Sistem çok eski hiç bir oyun açmıyor çok farketmeyecekse gerek yokGüncel sürücüyü yükleyin.
Nasıl yani?Başka ekran kartının driverı yüklenmez.
Ne alaka? Sizin mantığa göre kimse güncel sürücü kurmasın ne gerek var ki. ?Sistem çok eski hiç bir oyun açmıyor çok farketmeyecekse gerek yok
Yükleme ekranında uyumlu değil falan der. Tavsiyem kendi ekran kartınızın en güncel driverini yükleyin.Sistem çok eski hiç bir oyun açmıyor çok farketmeyecekse gerek yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nasıl yani?
Yok yani pc zor hareket ediyor bir şey olur sonraNe alaka? Sizin mantığa göre kimse güncel sürücü kurmasın ne gerek var ki. ?
O nu diyorum zatenYükleme ekranında uyumlu değil falan der. Tavsiyem kendi ekran kartınızın en güncel driverini yükleyin.
Lütfen güncel sürücüyu kurun.Yok yani pc zor hareket ediyor bir şey olur sonra
Mesaj otomatik birleştirildi:
O nu diyorum zaten
Nasıl arttırmaz?Driver güncellemek fps arttırmaz
Kurayım ozamanLütfen güncel sürücüyu kurun.
ŞahidimNasıl arttırmaz?
B sod nedirHayır. FPS ile alakası yok. O klasik B-SOD'lardan kurtulursun.
Bkz. B-SOD
Hiç başıma gelmedi ilginçMicrosoft'un bir türlü başa çıkamadığı, çözemediği, klasik "Mavi Ekran" hatalarıdır B-SOD.