Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
öyle grafiklere 9 puan çok gitmiş. ben olsam 7 verirdim. ara videoları güzel. grafikler keşke ara videolardaki gibi olsaydı. bir de sürüş fena olmamasına karşın biraz daha gerçekçi olsaydı oyun tadından yinmezdi. 97 puanla bütün yarış oyunlarını tokatlardı.
valla şu oyunun grafiğine laf edene şaşırıyorum ya benim ekran ve ekran kartı çok iyi yada sizinkiler kötü... tabi insanın full hd ekranı olunca çok farklı oluyor
Arkadaşım bndede aynı sorun vardı ama halletim ŞUAN SORUNSUZ OYNUYORUM
BU YAZDIKLARIMI HARFİ HARFİNE UYGULAYIN SİZDEDE İŞE YARAYACAKTIR EMİNİMM
1* oyunu kurun update yapmayın oyuna girin zaten oyuna girerken kendisi update yapıyor onu yükleyin ondan sonra oyuna girmeye çalışacak daha doğrusu lisans isteyecek bu sırada çıkıp crack yapın
2* Belgelerim/Ubisoft/ Driver San Francisco dosyasını sil
3* orbit dosyasının içindeki dosyaları ubisofta kopyalayın
4* virüs sistemini kapatın
5* ubiorbitapi_r2.dll dosyayı oyunu kurduğun dizine kopyalayın
6* oyunu ilk açarken internetini kapat oyuna girin
NOT:Virüs sistemini kapatmazsan ubiorbitapi_r2.dll dosyasında virüs bulabilir özellikle NOD32 DE ''AMA KESİNLİKLE VİRÜS YOKTUR''
AYRICA BİRÇOK SİTEDE İKİNCİ KEZ OYUNA GİREMEMEKTEN , LOAD SORUNUNDAN YAKINAN OLMUŞ
EĞER BENİM BU YAZDIKLARIMI HARFİYEN UYGULARSAN SORUN OLMAZZ...