Driver Booster Galiba Yanlis Driver Kurdu

WatchAndlearn02

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Öncelikle selamün aleyküm bu akşam arkadaş ile oyun oynayacaktik fakat irternetimde kopmalar başladı bende driver in eskidiğini düşünerek bütün driverleri driver booster aracılığıyla güncelledim içinde ekran kartı driverimde eskimişdi.Güncelledim ve bittiğini gördüğüm anda direk kendim res attım sonra açtığımda çözünürlük düşmüştü eskisine çektigim sırada leptop engellenemez şekilde ısınmaya başladı 90 derecelik sınırida geçti hemen kapattım ve soğumasını bekledim açtığımda ise karşıma amd sürücünüzu çalıştıramadik lütfen yükleyiniz tarzında bi hata ile karşılaştım fakat müdahale edemeden bilgisayarı kapatmak zorunda kaldım çünkü 90 dereceyi ısı doğru hatırlayorsam format atmayı düşünüyorum fakat leptop hp soğutma sistemi yeterlideğil formatı kaldıramıyor olabilir napmam lazım şimdiden yardım eden arkadaşlara teşekkürler

Usain

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
15,170
Ddu ile ekran kartını kaldırıp amd sitesinden en güncel driveri indirip kurabilirsiniz.

colite

Profesör
Reaksiyon puanı
1,272
Kaldırır format at.
Bari hemen aygıt yöneticisnden değiştirin bızlukta yapın bu işlemi.

---- Mesajlar birleştirildi ----

Aynen ddu kullan.

Son düzenleme:

WatchAndlearn02

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Az önce geri yükleme yapmaya çalıştım fakat hata verdi yarın buzdolabı ile önerilerinizi yapmaya caliscam başka önerileriniz varmidir

Logithx

Profesör
Reaksiyon puanı
2,104
Driver booster ile driver güncellemesi yapmayı tavsiye etmem bazen yanlış driver'lar yükleyebiliyor..

utkuversus

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
13,247
Bu tip programlardan en iyisi DRPSU'dur. Dışına çıkmayın.

Ömer Canbaz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,629
Öncelikle selamün aleyküm bu akşam arkadaş ile oyun oynayacaktik fakat irternetimde kopmalar başladı bende driver in eskidiğini düşünerek bütün driverleri driver booster aracılığıyla güncelledim içinde ekran kartı driverimde eskimişdi.Güncelledim ve bittiğini gördüğüm anda direk kendim res attım sonra açtığımda çözünürlük düşmüştü eskisine çektigim sırada leptop engellenemez şekilde ısınmaya başladı 90 derecelik sınırida geçti hemen kapattım ve soğumasını bekledim açtığımda ise karşıma amd sürücünüzu çalıştıramadik lütfen yükleyiniz tarzında bi hata ile karşılaştım fakat müdahale edemeden bilgisayarı kapatmak zorunda kaldım çünkü 90 dereceyi ısı doğru hatırlayorsam format atmayı düşünüyorum fakat leptop hp soğutma sistemi yeterlideğil formatı kaldıramıyor olabilir napmam lazım şimdiden yardım eden arkadaşlara teşekkürler
Merhaba,
Driver Booster bazen bu şekilde yanlış driver yükleyebiliyor. DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırın. Daha sonra ekran kartının kendi sitesinden güncel driver yükleyin.

WatchAndlearn02

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Bilgisayar açtığımda engellenemez şekilde ısındığından dolayı aygıt yöneticisine girdim 2 tane ekran kartı görünüyordu ekran kartı AMD Radeon HD 7670M vardı birde AMD Radeon HD 7670G vardı ama tam emin değildim işlemleri hızlı bir şekilde yaptım AMD Radeon HD 7670M sağ tık yapıp sürücüyü güncelle dedim güncelledikten sonra ısı değerleri normale döndü yani sanırım sorunu giderdim ama pek emin değilim ne yapmam lazım şimdiden teşekkürler

Usain

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
15,170
Sıcaklık normale döndüyse tamamdır. Eğer ileride oyunlarda sorun yaşarsanız format yada benim dediğimi yapabilirsiniz.

WatchAndlearn02

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Sıcaklık normale döndüyse tamamdır. Eğer ileride oyunlarda sorun yaşarsanız format yada benim dediğimi yapabilirsiniz.
Teşekkür ederim yardımın için sağol iyi günler

Önerdiğiniz Program İle diğer eski driverlerimi güncelleyeceğim teşekkürler inşallah sıkıntı cıkarmaz

DRPSU ile gerekli güncellemeleri yaptım fakat ekran kartım gene sorun çıkardı acaba artık bilgisayarım için driver desteğimi kalktı ?

Çünkü HP Utility Center için sürümünüzde artık çalışmıyor tarzında hata aldım

Son düzenleme:

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,818
O program sistemin içine ediyor düzgün çalışan sistemi bozuyor kullanmanı önermem üretici sitesinden indirip güncelle sürücüleri. Iobit programları başlı başına sorun zaten hiç bir işe yaradıkları yok.

colite

Profesör
Reaksiyon puanı
1,272
1 olumlu bir şey yapsalar
10 kere bozuyorlar.
O program sistemin içine ediyor düzgün çalışan sistemi bozuyor kullanmanı önermem üretici sitesinden indirip güncelle sürücüleri. Iobit programları başlı başına sorun zaten hiç bir işe yaradıkları yok.

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,818
1 olumlu bir şey yapsalar
10 kere bozuyorlar.

Zamanında System Care ve Malware programını kullanmıştım düzgün çalışan sistemi çöp etmişti bu 2 program. Akıllanmadım bu Driver Booster programını kullandım kullandıktan sonra sıfırdan format atmak zorunda kaldım.

colite

Profesör
Reaksiyon puanı
1,272
Malware neyse de diğerlerini kullanmamakta yarar var.
Zamanında System Care ve Malware programını kullanmıştım düzgün çalışan sistemi çöp etmişti bu 2 program. Akıllanmadım bu Driver Booster programını kullandım kullandıktan sonra sıfırdan format atmak zorunda kaldım.

Ben antivirüs bile kullanmıyorum.
Haftada bir kere ADW Cleaner kullanıyorum.

WatchAndlearn02

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Merhaba Sorunu Format atarak düzeltim driverleri üreticinin sitesinden ordan burdan yarım yambalak yaptım gerekli ayarlarımı yaptım ısı dereceleri iyi durumu geldi yardımınız için teşekkürler artık konu çözülmüştür

mustafaylcn

Asistan
Reaksiyon puanı
37
Bu tarz programların kullanımını tavsiye etmiyorum. Fark edilmeyen birden fazla hatalı sürücü yükleyerek sistemin çok kararsız çalışmasına neden oluyorlar.