DriveImage XML

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
11426_large.jpeg

DriveImage XML yazılımı ile sabit sürücünüzün bölümlerinin yedeğini alabilir ve geri yükleme yapabilirsiniz. Yedekleme işlemi yaparak ileride bilgisayarınızda oluşabilecek sorunlar nedeni ile Windows işletim sistemini yeniden yüklemek yerine çok kısa bir sürede geri yükleme yaparak sorunların önüne geçmiş olursunuz.

Özellikleri:

1. Seçilen sabit disk bölümlerini yedekleyebilir ve geri yükleyebilir
  2. Yedekleme işleminde yedekleme dosyasını sıkıştırarak az yer kaplamasını sağlayabilir
  3. Sabit sürücü bölümleri hakkında detaylı bilgi görüntüleyebilir
  4. Yedekleme dosyasının kopyalanacağı klasör seçilebilir
  5. Tüm sabit sürücünün yedeği alınabilir
  6. Yedekleme işlemi sırasında xml uzantılı bir dosya otomatik olarak oluşturulabilir böylece yedekleme dosyası CD/DVD'ye yazdırılarak kendinden açılır CD/DVD ler oluşturulabilir ve sistem çökmesi gibi durumlarda CD/DVD'den geri yükleme yapılabilir
  7. Yedekleme dosyalarının içeriği program yardımı ile görüntülenebilir
  8. Windows Vista işletim sisteminde başlangıç hatalarını onarabilir
  9. Görev zamanlaması yapılarak belirlenen zamanlarda otomatik olarak yedekleme yapılabilir

Not: Program kişisel kullanım için ücretsizdir. Ticari kullanım için satın alınması gerekmektedir.
Bağlantı : http://www.runtime.org/dixmlsetup.exe
Boyut : 1.8 Mb
Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware)
Dil : İngilizce
İşletim Sistemi
: Windows XP/Vista/7

Codhac

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
11426_large.jpeg

DriveImage XML yazılımı ile sabit sürücünüzün bölümlerinin yedeğini alabilir ve geri yükleme yapabilirsiniz. Yedekleme işlemi yaparak ileride bilgisayarınızda oluşabilecek sorunlar nedeni ile Windows işletim sistemini yeniden yüklemek yerine çok kısa bir sürede geri yükleme yaparak sorunların önüne geçmiş olursunuz.

Özellikleri:

1. Seçilen sabit disk bölümlerini yedekleyebilir ve geri yükleyebilir
  2. Yedekleme işleminde yedekleme dosyasını sıkıştırarak az yer kaplamasını sağlayabilir
  3. Sabit sürücü bölümleri hakkında detaylı bilgi görüntüleyebilir
  4. Yedekleme dosyasının kopyalanacağı klasör seçilebilir
  5. Tüm sabit sürücünün yedeği alınabilir
  6. Yedekleme işlemi sırasında xml uzantılı bir dosya otomatik olarak oluşturulabilir böylece yedekleme dosyası CD/DVD'ye yazdırılarak kendinden açılır CD/DVD ler oluşturulabilir ve sistem çökmesi gibi durumlarda CD/DVD'den geri yükleme yapılabilir
  7. Yedekleme dosyalarının içeriği program yardımı ile görüntülenebilir
  8. Windows Vista işletim sisteminde başlangıç hatalarını onarabilir
  9. Görev zamanlaması yapılarak belirlenen zamanlarda otomatik olarak yedekleme yapılabilir

Not: Program kişisel kullanım için ücretsizdir. Ticari kullanım için satın alınması gerekmektedir.
Bağlantı : http://www.runtime.org/dixmlsetup.exe
Boyut : 1.8 Mb
Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware)
Dil : İngilizce
İşletim Sistemi : Windows XP/Vista/7
İyi günler , www.elettronew.com ve www.kaeltetechnikshop.com , her iki siteden xml için yazlık hazırlanacak , iki dil olacak İng ve Almanca ,
www.allesbeiuns.de sitemize entegre edilecek , katogorilerde birleştirilecek , bizim belirleyeceğimiz kar oranı kısmı olacak her ürün İçin aktarımı yaparken biz belirleyeceğiz

Sitenin , katagori düzelmesi , Kargo ayarları , ödeme ayarları ve bannerlar vs olmak üzere düzenlenecek ,
Sitemizin şuanki kullandığı altyapı Opencart tır.
2. Aşamada site tamamlanınca , eBay ve Amazon a entegre edilecek ve ayarları yapılacak , ve 1 yıl boyunca destek verecek

Bu konuda yardımcı olacabilecrk ve altından kalkabilecek birilerini arıyorum
Tekliflerinizi bekliyorum
Lütfen iletişime geçiniz
Firat.yucel@dihateknik.com