- Reaksiyon puanı
- 3,580
Merhablar bir dosyayı internetten indirip google drive yüklemek yerine cihaza indirmeden direk drive indirmenin bir yolu var mı var ise nasıl
Dahili Depolama yetersiz mi geliyorMerhablar bir dosyayı internetten indirip google drive yüklemek yerine cihaza indirmeden direk drive indirmenin bir yolu var mı var ise nasıl
Öyle değil, yanlış anlsmılsınOralarda Drive logosu ve + var. Drive logosunun içinde o + bas ona drive na yüklenir.
Konu içeriğini de okudum hatırladığım kadarıyla böyleydi.Cihaz depolanması yerine direk Google drive a yüklenmesini istiyor
Bu yöntemi lisedeyken bulmuştum. F@tih ağına bağlanınca çoğu yerden indirme yapmıyordu yapsa bile yavaş oluyordu ama google drive ile yükleme yapınca 40 mbpsye kadar çıkıyordu hızı ve ben de yükleme yapacağım zaman hep bu yöntemş kullanırdım. Aklıma geldi şimdi kontrol etmek için yükledim hâlâ varmış özellik.Puffin web browseri indir.
Ayarlara gir.
İndirme konumuna bas.
Başka yolu yok mu3.parti uygulama yüklemeden olmaz mı ,mesela internette bir tane test gördüm onu çözmek istiyorum eğer virüsüyse hiç cihazıma indirmeden doğrudan drive a geçsin istiyorum
3. Parti uygulama dediğin bir tarayıcı. İnternette gezinirken zaten tarayıcı kullanıyorsun. Chrome yerine puffin ile internete girmiş olacaksın sadece.3.parti uygulama yüklemeden olmaz mı ,mesela internette bir tane test gördüm onu çözmek istiyorum eğer virüsüyse hiç cihazıma indirmeden doğrudan drive a geçsin istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Başka yolu yok mu