Soru Dries Mertens Hakkında ne düşünüyorsunuz?

aşkınyolcusu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,616

Bu yaşta olmasına rağmen, hâlâ sahada en çok koşan oyunculardan biri olması, isteğinde ve arzusunda hiç bir kayıp olmaması, kalitesi ve çalışkanlığı ile aldığı parayı sonuna kadar hak eden, şu an asist krallığında en üst sıralarda olan 36 Yaşında Napoli Efsanesi şu an Galatasaray'ın 10 numarası Dries Mertens.

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,537
Yasli futbolcu getirilecekse bu tarz futbolcular getirilmeli. Bu tarz adamlar komple tek vucud profesyonelligin tanimi. Bunu Tadic ve Dzeko icin de soyleyebilirim. Vaktinde sakatlik sorunu olmasa TS'ye gelen Hamsik icin de bu profesyonellik tanimim gecerli.

aşkınyolcusu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,616
Yasli futbolcu getirilecekse bu tarz futbolcular getirilmeli. Bu tarz adamlar komple tek vucud profesyonelligin tanimi. Bunu Tadic ve Dzeko icin de soyleyebilirim. Vaktinde sakatlik sorunu olmasa TS'ye gelen Hamsik icin de bu profesyonellik tanimim gecerli.
Katılıyorum hocam, Tadic ve Dzeko çok kaliteli futbolcular, Zamanında Drogba'da böyleydi.

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,537
Katılıyorum hocam, Tadic ve Dzeko çok kaliteli futbolcular, Zamanında Drogba'da böyleydi.

Ornek cok yakin donem icin konustum sadece. Aslinda tam tersi ornekler de cok. Umarim kulupler akillanir da 30'undan sonra yatacak adam degil oynayacak adam getirirler artik. Bir oyuncunun sunu yapip yapmayacagi genel kariyerinden ve karakterinden anlasiliyor zaten cok zor degil.