Dreamweaver son bir kaç aşamada takıldım.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan figus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

figus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle Merhaba arkadaşlar, shifdelete'i tanıtım videolarından takip ediyordum ama Dreamweaver daki sorunlarıma kadar forumları kullanmamıştım bu vasıtayla forum içinde ilk adımı attım. Biraz sıkıştığım konular var yardım edebilirseniz sevinirim şimdiden herkese çok teşekkürler..

Sorunum Photoshop ve Dreamweaver programlarını kullanarak güzel bi sade bir site tasarımında bulundum elimde ftp mail ve şifremde var ancak bunu internet ortamına aktarırken sorun yaşadım sitem f12 ön izlemesinde sorunsuz olarak çalışıyor ancak filezilla dan upload ettiğim zaman alan adresini yazınca(www.blabla.com) sitenin dosyaları olduğu gibi gözüküyor.
Sitedeki dosyaların ve klasörlerin bilgisayarımdaki genel görümü.

Uploaded with ImageShack.us

Bu da sitemin f12 ön izlemesindeki hali sorunsuz çalışıyor ama dediğim gibi ftp ye eklediğimde link olarak gösteriyor buraya kadar kısıtlı web bilgimle geldim burdan sonrasınıda sizlerden yardım alabileceğimi düşündüm:unsure: .

Bundan sonra ne yapmam lazım ..?
Uploaded with ImageShack.us
Tekrardan şimdiden Teşekkürler..

Reaksiyon puanı
189
Sitenin ana sayfasını index.html olarak adlandır ki açılışta direk o sayfa gelsin...

figus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
üstad çok teşekkürler yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik takıldığımız noktaya bak.. :) :) izninle bi soru daha sorucağım peki site dediğim gibi ilk sitem web ortamına geçmeden önce şunu yap bunu yap diyeceğin birşey varmı ?? örneğin güvenlik için vs vs.. Çok Saol tekrar.

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Sadece html'den oluşuyorsa bir şey olmaz. PHP, ASP falan kullanıyorsan, kullandığın scriptlere göre değişir.

Reaksiyon puanı
189
Arkadaşın dediği gibi sadece html kullanılan sitelerde alabileceğin bir önlem yok. (sunucu önlemleri hariç, onu da zaten hosting firması alır)

figus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
saolun arkadaşlar dert görmeyin..

figus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki tam eklerken bi sorunla daha karşılaştım mesala indexdeki orta hücre yada link lerin olduğu gifler ve fotoğraflar seçile biliyor ve kaydedile biliyor bunu nasıl kapa bilirim.. ??

Reaksiyon puanı
189
İstediğin kadar kapat yine de aşılabiliyor o engel :) o yüzden hiç kafanı yorma ona :)