Dragon Age Origins; Küfrediyorum!!!

Usui Takumi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,177
Drakon kalesinden kaçarken çavuş xxx i öldürüdkten sonra hangi odaya girsem zayıf sağlık oluşturnma kutusu geliyo kapatıyom gene geliyo kapatıyom gene geliyo delirrti beni 1 2 tane crack buldum onları yaptım bu sefer oyun hiç açılmadı tekrar eski cracki yaptım ama hep orda sağlık ilacı oluşturma çıkıyo deli oldum 7 defa baştan girdim gene aynı bu nedir

hsngrms

Profesör
Reaksiyon puanı
4
İlaçta sorun olabilir, yenilemişsin ama şunu söyleyim, maalesef ilacı yenilediğinde kayıtlı oyunu düzeltemezsin baştan başlaman gerek.

Ben sırf bu yüzden Batman Arkham Asylum'da %85'te takılan oyuna sıfırdan başlamak zorunda kalmıştım...
İlaçlayıp oynayan varsa hatırlar, Madison Ivy'i öldürmeye gittiğimiz zaman onun bulunduğu mekanın kapısından giriyordu ama biraz ilerleyince görünmeyen bir duvara takılıyordu, altta gizli geçitler var oradan da geçemiyor yine aynı görünmez duvar engelliyor.

Usui Takumi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,177
cracki yenilemedim 2 defa indirdim ikiside hatalı çıktı ilk kurduğumda crack yaptığım crackle crackledim (biraz saçma oldu ama anlayın) şimdi patch 1.04 ü yaptım üzerine tekrar crackledim yeniden başlayıp save dosyalarını atıp oynasak sorun olur mu gene takılır mı