Dr. Fatih Erbakan kimdir?

KamtariR

Müdavim
Müdavim
Katılım
2 Nisan 2019
Mesajlar
2,745
Çözümler
3
Reaksiyon puanı
2,895
Puanları
358
1 Ocak 1979 tarihinde doğan Dr. Fatih Erbakan, Milli Görüş Lideri merhum
thu-dr-fatih-erbakan-D5Q8Z1YYF3GKZ33OIXLD.png
Prof Dr. Necmettin Erbakan’ın 3. çocuğudur.


Muhammed Ali Fatih Erbakan, ortaokul eğitimini Ankara Merkez İmam Hatip Ortaokulu’nda tamamlamıştır. Lise eğitimini ise Ankara Ayrancı Lisesi’nde tamamlamıştır. Daha sonra Başkent Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümünü üstün başarıyla bitirmiştir. Yüksek lisans için İngiltere’ye gitmiş fakat annesi merhume Nermin Erbakan’ın vefatı dolayısıyla dönmek zorunda kalmış ve lisans eğitimini aldığı Başkent Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümünde yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır. Aynı üniversitede Yönetim ve Organizasyon dalında doktora eğitimini alarak, DR. ünvanı almıştır.


Milli Gençlik Vakfı, Anadolu Gençlik Derneği, Fazilet Partisi ve Saadet Partisinin özellikle gençlik çalışmalarında aktif görevler almıştır.


Merhum liderimiz Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızın vefatı sonrası, adına kurduğu Prof. Dr. Necmettin Erbakan Vakfı’nın Mütevelli Heyeti Başkanlığını yürütmektedir.

23 Kasım 2018 Cuma günü 99 Kurucular Kurulu üyesi ile birlikte Yeniden Refah Partisi'ni kurmuştur.

İyi derecede İngilizce bilen Dr. Fatih Erbakan, evli ve iki çocuk babasıdır.




Kaynak: Genel BaŞkan Dr. Fatİh Erbakan | Yeniden Refah Partisi
 
Son düzenleme:

Gökhan Alkan

Asistan
Katılım
23 Ağustos 2006
Mesajlar
491
Reaksiyon puanı
53
Puanları
28
Yaş
37
Projeleri ve bu projeler için kaynak tavsiyeleri gerçekten hayata geçirme fırsatı verilirse şaha kalkabileceğimizi düşündüğüm birisi fakat tam bir yönetici lider olarak zayıf kalır gibi geliyor kişisel düşüncem.
 

Sardaukar

Profesör
Katılım
7 Haziran 2019
Mesajlar
2,125
Reaksiyon puanı
903
Puanları
293
Yaş
25
İslamcı partilerden hayır gelmez

Bunun vakfı değil miydi üniversite festivalinde içki içecekler diye 1 yıllık hazırlığı çöpe attırıp iptal eden?

Daha festivale tahammülü yok, 80 milyon insana nasıl olsun?
 
Üst