Dosyaları Silsenizde Dropbox üzerinden silinmiyor..

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
dropbox_logo.jpeg

Dropbox’ta bir dosyayı sildiğinizde dosya hesabınızdan kayboluyor ama hizmete ait sunucularda barınmaya devam ediyor. Eğer gizlilik nedeniyle dosyayı kalıcı olarak silmek istiyorsanız; Dropbox’ın web arayüzünde oturum açmalı, sonra Files sekmesine ve ardında da “Show deleted files” üzerine tıklamanız gerekli. Tamamen silmek istediğiniz dosyanın üzerine geldiğinizde sağda beliren ok işaretine tıklayın ve son olarak “Permanently delete” seçeneğiyle işlemi tamamlayın.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Yani masaüstündeki Dropbox'Tan silinmiyor Sİliniyor ama Silinmiyor :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Zamanla Dropbox diğer kullanıcıların bilgisayarında dosyaları bulamıyor, Örneğin Office dosyaları gözükmüyor 2. bilgisayarlarda sebebi ne merak ediyorum?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
dropboxta kalıcı olarak ir dosyayı silmek için bilgisayardan pc arayüzlü siteye girin files kısmına tıklayın orda orta üstte minik iconlar var mause u üstünde gezdirin show deleted files yazana tıklayın karşınıza sildiğiniz dosyalar gelecek bunların üstüne sağ tıklayarak ister geri yükler ister kalıcı olarak silersiniz...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba, o kadar teknoloji özürlüyüm ki, yazdığınızı ne yazık ki anlamadım. Pc arayüzde koptum zaten ! Nasıl yapabiliyoruz ara yüzden girme durumunu? Şimdiden çok teşekkür ederim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
resimlerden tamamen nasıl kurtuluruz telefonun galari bölümündede silinmiyor napmamız lazım