Dosya Paylaşımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan findik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

findik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle İyi Günler,
İnternet kafemde mp3,film,dizi arşıvlerımı harici bir bilgisayardan paylaşıyorum ancak sıkıntılar yaşamaktayım server 2003 kullandım ntdrl hataları falan bunaltıyor adamı linux den bahseden arkadaslarım oldu siz degerli forumdaki arkadaşlarımızın ve abiilerimizn fikirlerini öğrenmek isterim.Dosya paylasımında farklı kullanıcılar kullanıyordum kendı bılgısayarıma tam yetkı verıyodum dıgerlerıne sadece okuma tabı bunlar her dosyada duzenlıye bılıyordum + server 2003 de 5 pc film mp3 acarsa donmalar kasmalar yasana bılıyordu böyle sıkıntıları yaşamayacagım istedigim dosyaya istediğim kişileri baglaya bilecegım parola korumalı şekilde bildiğiniz iletim sistemi tavsiyelriniz varmıdır.Düşnceleriz ve önerileriniz enim için çok önemlidir.İlgilenen Herkese teşekkür eder İyi Forumlar dilerim...

tolgasal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Paylaşım tüm sistemlere yük bindirir. Verdiğin paylaşıma kota koymaktan başka şansın yok.

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
kota koymasanda olur pc lerde deep vardır
izleyecegi filmi kendi pc sine ceksin mp3 ü mecbur senden izleyecek cafe büyük değilse ag baglantısı ile halledebilrsin :d