Dosya paylaşım - www.4shared.com

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ANNE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ANNE

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
75
Merhabalar,

Arkadaşlar, 13 şubatta ehliyet yazılı sınavına girecem. İşler sebebiyle kursa gitmeyi düşünmüyorum. Ancak, kitapta tam yeterli olmayabiliyor. Özellikle Motor bölümü..

Netten Sürücü Kursu Eğitim Seti buldum. Eğitimide güzelmiş. Ama, Rapide yüklemişler. :( Benim net kotalı indirmem mümkün değil. Başka yerden indirmeye kalksam rapid üyeliğim lazım. Rapid üyeliği almaya çalışsam ve kredi kartını kullanmasam, en azı 20 tl...

Düşündüm ki, SDN'deki arkadaşlar bu dosyaları www.4shared.com gibi bir ücretsiz dosya paylaşım sitesine aktarabilirler mi?

Bunu rica ediyorum. Bana, ö.m. üzerinden ulaşabilirler.

Saygılar.

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
toplam kaç mb ? adres ver indirip yüklerim

ANNE

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
75
toplam kaç mb ? adres ver indirip yüklerim

Bu cevabınız için çok teşekkür ederim. Memnun oldum. Sağ olun.

Bu ehliyet eğitim seti sınavlara hazırlanan tüm arkadaşların işine yarayacaktır. Çok faydalı bir setmiş. Arşivinizde bulunması gereken birşey.

Size partların toplu linklerini gönderiyorum. Eğer, uygun görürseniz belirttiğim siteye yükleme yapabilirsiniz. Belirttiğim site tek seferde 200 MB'a yakın bir upload alabilmektedir.

Saygılar.

Not: ( Ehliyet sınavına girecek diğer arkadaşlarda yararlanmak isterlerse link dosylarını vereyim. http://www.4shared.com/ ' Upload yapabilsinler. Upload gerçekleştikten sonra ücretsiz ve rapid gibi bir siteye bağımlı olmaksızın seti indirebileceklerdir. Hadi SDN )

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Dostum bende giriyorum 13 şubatta sınava.Eğer mümkünse özel mesajdan linkleri atabilirsen sevinirim.Benimkide kotalı ama arkadaşa indirttirim.Şimdiden teşekkürler...

UndyingDarkness

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Netiniz kotalıysa Rapid yada 4share farketmez kota yine gider bunu saymanıza gerek yok :/
Ama rapidden indiremiyorum derseniz sabahtan öğlen 2'ye kadar indirebilirsiniz.
Bulduğunuz kaynak da net aleminde tek olacak değil rapid olmayanını bulabilirsiniz.
Eskiden İnternet mi vardı. Bir tanıdığınızdan yada bir kitabevinden alın kitaptan çalışın.

ANNE

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
75
Dostum bende giriyorum 13 şubatta sınava.Eğer mümkünse özel mesajdan linkleri atabilirsen sevinirim.Benimkide kotalı ama arkadaşa indirttirim.Şimdiden teşekkürler...

Öncelikle yardımınıza teşekkür ederim.

4shared.com dosya paylaşım sitesine mei arkadaş yükleme yapacağını söyledi. Önce ona ileteyim. Bakayım, ne kadarını upload edebilir. Gerekirse, upload için size de başvurabilirim. Arkadaşınızda belirli yerleri upload edebilir.

Dosyaların tamamı yüklendikten sonra isteyen arkadaşlara B]4shared.com[/B] linklerini göndereceğim. Hızlı bir şekilde ve limite takılmadan download yapabilirsiniz.

:)

TTelekom

Asistan
Reaksiyon puanı
8

4shared.com dosya paylaşım sitesine mei arkadaş yükleme yapacağını söyledi. Önce ona ileteyim. Bakayım, ne kadarını upload edebilir. Gerekirse, upload için size de başvurabilirim. Arkadaşınızda belirli yerleri upload edebilir.

Dosyaların tamamı yüklendikten sonra isteyen arkadaşlara B]4shared.com[/B] linklerini göndereceğim. Hızlı bir şekilde ve limite takılmadan download yapabilirsiniz.

Linkleri banada atarsan sevinirim :)

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662

Yanlız sen beni yanlış anladın galiba.Eğer sendeki linkleri bana atabilirsen, ben arkadaşa indirtebilirim.Oda indirirse eğer. :)

Çünkü benim internette kotalı.Şu anda 2.8 GB olmuş.(Ne zaman olmuşşa o kadar.Altı üstü bi online CS 1.5 oynuyorum).Eğer arkadaş indirirse anca ben öyle upload edebilirim.Benimde kendi internetimden indirme şanşım yok anlayacağın :(

ANNE

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
75
Netiniz kotalıysa Rapid yada 4share farketmez kota yine gider bunu saymanıza gerek yok :/
Ama rapidden indiremiyorum derseniz sabahtan öğlen 2'ye kadar indirebilirsiniz.
Bulduğunuz kaynak da net aleminde tek olacak değil rapid olmayanını bulabilirsiniz.
Eskiden İnternet mi vardı. Bir tanıdığınızdan yada bir kitabevinden alın kitaptan çalışın.

Öncelikle kızmanıza ve öfkelenmenize sebep olacak bir şey yok. :)

Rapide yüklenen dosyalar 100 MB'ı aşan büyüklüktedir. Birde partlar şeklinde olunca bunları indirmek için rapid üyeliğimiz olması gerekir. Çünkü; Hem free indirme yaparken hızı yeterli ölçüde vermiyorlar, hem flashget, IDM benzeri programlar kullanılamıyor, en kötüsüde bir dosyayı indirdikten sonra beklemek gerekir. Onun için 4shared.com'a yüklemek istedik. Herkes sınırsız ve rahat bir şekilde yararlansın.

İkincisi; bu yüklenen dosyaları kotalı netimizin bulunduğu bilgisayardan indirmeyeceğiz. :D Sınırsız nete sahip olan başka bir yerden download yapacağım. Diğer kotalı net kullanan arkadaşlarda öyle yapacaklardır. İsteyende yüksek hıza sahip bir internet cafeden indirebilir.

Yoksa, kotalı nete sahip olan bir kişi rapid, 4shared olsun, ne indirme yapalırsa kotamızı yer. Bunu bilecek kadar net bilgimiz vardır. :) :D :wink:

İndireceğimiz eğitim setleri yardımcı araçlardır. Sonuçta kursa gitmenler için büyük faydası olacaktır. Kursu evinize taşımış olacaksınız. Sizin mantığınıza baksak, herkes kitaba çalışıp geçsin, dersiniz. Neden bu sürücü kursları ders veriyor diye eleştireceksiniz. :D Ama, bunlar gereklidir. :)

ANNE

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
75
Arkadaşlar motor derslerinin bir kısmı upload edildi. Upload eden arkadaşa buradan teşekkür ediyorum.

Ancak, diğer dosyalarımız upload edilmedi. Bu sebeple uploadçı arıyoruz. :) Büyük bir ricayla.. :)

İnşallah ilgilenenler arkadaşlar çıkar. Umarım, bizi kırmazlar.

Saygılarımla.

Not: ( Tüm uploadlarımız gerçekleştikten sonra isteyenlere paylaşılacaktır. :) )

ahky

Profesör
Reaksiyon puanı
66
Ben 2006 da almıştım ehliyeti kitapdakilerin dışında bişey çıkmamıştı ama yinede bakmakda fayda var.
Aşağıdaki linkde de 2005 den bu yana sınavda çıkan sorular ve cevapları var.Belki faydası olur sınava girecek olan arkadaşlar.Eğitim setlerinden çok önceki sınavlarda çıkan sorulara bakmanızda yarar var ge nelde aynı sorular çıkıyor.başarılar.

http://egitek.meb.gov.tr/Sinavlar/detay.asp?ID=24&ID2=1&ID3=24

ANNE

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
75
Ben 2006 da almıştım ehliyeti kitapdakilerin dışında bişey çıkmamıştı ama yinede bakmakda fayda var.
Aşağıdaki linkde de 2005 den bu yana sınavda çıkan sorular ve cevapları var.Belki faydası olur sınava girecek olan arkadaşlar.Eğitim setlerinden çok önceki sınavlarda çıkan sorulara bakmanızda yarar var ge nelde aynı sorular çıkıyor.başarılar.

http://egitek.meb.gov.tr/Sinavlar/detay.asp?ID=24&ID2=1&ID3=24

Dediğiniz doğru. Özellikle çıkan sorulara çalışmak sınavın ayrılmaz parçasıdır. Paylaşım için teşekkürler.

Konu başlığımın ilk mesajımda dediğim gibi özellikle motor konusunda eğitim setini indirmek istiyorum. Amacım, sınavı geçecek kadar bilgi öğrenmek değil, işin biraz pratik ve detayınıda öğrenmektir.

Durumu müsait olan uploadçı arkadaş arıyoruz. Umarım bizi kırmazlar. İsterlerse hepsini upload etmeyebilirler. Belirli bir kısmı upload ederler.

Saygılar.

panther76

Superlative Сasual Dating - Verified Ladies
Reaksiyon puanı
21
Elim Şu an boş isterseniz yardımcı olabilirim.