Doping ADSL !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan HRNKC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Arkadaşlar Doping Adsl adil kullanım kotasını aktif halde kullanmaya başlamış haberiniz olsun... 8 Mbit şimdiye kadar sorunsuz kullandığım internetim, 25 GB kota aşımı sonrasında 1Mbit e sabitlendi... Adil kullanım kotasını aktif olarak uygulamayan net sağlayıcı şirketlere yönelin... Selametle

HRNKC

--- Mesaj Güncellendi ---

Üye olduğum günden bu yana 1 yıl geçti ve adil kullanım kotası uygulamadılar... Arkadaşımı bu ay üye yaptım doping iyi diye, ama iyilik yaramadı... Müşteri kazandırdık hızımız düşürüldü yok böyle dava...

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Beni geçen ay aradılar, kış şartlarından dolayı internetinizde kopmalar yaşayabilirsiniz dediler. Bize gelirseniz sorun olmayacağını söylediler. Ben babamın 2 yıl taahhüt verdiğini söylediğimde ise bana o resmi bir taahhüt değildir, isterseniz geçebilirsiniz dediler. Bende dedim ki; babam telekom'a gidip birde imza atmış dedim fakat arayan kişi ısrarla halen resmi bir taahhüt olmadığını söylüyordu :D Bende sonra görüşelim deyip geçiştirdim olayı :)

orsa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dopinginternetin, günlükdopingi için taahhüt vermek gerekiyor mu?

kordemir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dopinginternetin, günlükdopingi için taahhüt vermek gerekiyor mu?

bildiğim kadarıyla günlük doping için taahhüt istemiyorlar, telefonun doping telefonsa hemen işin halloluyor. istersen taahhütlüye geçebiliyorsun bir süre sonra.

Doping İnternet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,

Devam eden bir taahhüdünüzün olması durumunda Günlük Doping hizmetimizden yararlanamadığınızı belirtmek isteriz. Günlük Doping hizmetinde herhangi bir taahhüt olmamakta ve Günlük Doping kullanmak isteyen müşterilerimizin Doping Telefon abonesi olması gerekmektedir. Web sitemiz ve 0 850 333 0 333 numaralı müşteri hizmetlerimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.

Saygılarımızla

orsa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
devam eden taahhüdüm yoktu, zaten günlük doping yerine 8 megabit sınırsız aldım, şimdilik aramız çok iyi bakalım :)