Doping Adsl Fishnet ar-1100 firmware??

mcaner23

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Selam arkadaşlar.öncelikle iyi forumlar dilerim.benim şöyle bir sıkıntım var.arkadaşlarla doping adsl den internet alarak büyük bir hata yaptık ancak tahaddüt yüzünden iptal etme imkanımız yok.birkaç bilgisayarcıya sorduk bize modem le hattın çakıştığını söylediler yani bulunduğumuz yerdeki telefon hattıyla internet sağlayıcının yani doping in bize verdiği modem uyuşmamakta bu yüzden de internetimiz olmasına rağmen de yazılım modeme çakıldığı için kullanıcı adını kafamıza göre değiştirip kullanamıyoruz ve bu sorunun ancak ya yeni bir modem alarak ya da bu fishnet ar-1100 güncelleyerek yapabilirmişiz.kullanıcı adının sonuna @doping koyduğumuzda olmadığı için güncelleyip @ttnet yapmamız gerekiyor,doping in programında güncelleme olmasına rağmen o hat üzerinden internete giremediğimiz için de modemi güncelleyemiyoruz.firmware yi de heryerde aradım bulamadım.aranızda bu modemden kullanan varsa lütfen bana yardımcı olsun.iyi günler dilerim.saygılar.

lauset

Doçent
Reaksiyon puanı
2
BTK ya şikayet et konuyla ilgili mutlaka cevap alırsın..

mmer19

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam arkadaşlar.öncelikle iyi forumlar dilerim.benim şöyle bir sıkıntım var.arkadaşlarla doping adsl den internet alarak büyük bir hata yaptık ancak tahaddüt yüzünden iptal etme imkanımız yok.birkaç bilgisayarcıya sorduk bize modem le hattın çakıştığını söylediler yani bulunduğumuz yerdeki telefon hattıyla internet sağlayıcının yani doping in bize verdiği modem uyuşmamakta bu yüzden de internetimiz olmasına rağmen de yazılım modeme çakıldığı için kullanıcı adını kafamıza göre değiştirip kullanamıyoruz ve bu sorunun ancak ya yeni bir modem alarak ya da bu fishnet ar-1100 güncelleyerek yapabilirmişiz.kullanıcı adının sonuna @doping koyduğumuzda olmadığı için güncelleyip @ttnet yapmamız gerekiyor,doping in programında güncelleme olmasına rağmen o hat üzerinden internete giremediğimiz için de modemi güncelleyemiyoruz.firmware yi de heryerde aradım bulamadım.aranızda bu modemden kullanan varsa lütfen bana yardımcı olsun.iyi günler dilerim.saygılar.

merhabalar arkadaşlar fishnet ar-1100 dopingi yada herhangi bir modemi başka bir servis sağlayıcıda kullanmak istiyorsanız bu yazıyı iyice okuyun çünkü bende bu modemden çok çektim ve sonunda nasıl yapacağımı buldum kendi yöntemimle
smile.gif

ilk olarak internet explorere "192.168.1.1" yazıp modemin arayüzüne giriş yapalım ar-1100 için kullanıcı adı "admin" şifre "1234" yazıp modeme giriş yapıyoruz. açılan modem arayüzünden "kolay kuruluma" gerilip ADSl kullanıcı adı ve şifremizi giriyoruz ve "kaydet uygula" diyoruz 2-3 dk bekliyoruz. daha sonra, en önemli kısmı burası modemin "yönetim-ayarlar-ayarları yedekle" kısmından ayarların bir yedeğini alıyoruz. kaydettiğimiz bu yedeği not defteri ile açıyoruz daha sonra not defterinde iken "ctrl+F" yani arama konsolunu açıp girdiğimiz ADSL kullanıcı adımızı aratıyoruz, 2623515555@doping gibi birşey görceksiniz burdaki kullanıcı adı benim siz kendi kullanıcı adınızı görürsünüz, burdaki @doping kısmını silip kendi servis sağlayıcızı giriyorsunuz örnek "2623515555@ttnet" gibi daha sonra "dosya" dan kaydet diyip yeni ayarlarımızı oluşturmuş oluyoruz. daha sonra bu kaydettiğimiz ayarları modeme atmamız gerek bunun için; yine modeme girip "yönetim-ayarlar-yedeği geri yükle" kısmından kaydettiğimiz ayar dosyasını gösterip "yedeği geri yükle" butonuna tıklayıp yeni ayarlarımızı yüklemiş oluyruz ve artık modemi kendi servis sağlayıcımızla kullanabiliriz.
cool.gif

ka20.gif
NOT: kolay kurulum ekranında kullanıcı adından sonra doping yazacaktır
eek.gif
fakat bu önemli değildir. bizim yaptığımız ayarlar geçerli olacaktır.
ka20.gif