Dönülmez akşamın ufkundayım!!(Başım büyük belada..)

leonidas90

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar benim derdim büyük şimdi kısaca anlatmaya çalışıym..

Benim sevdiğim bir kız var ilk başta teklif ettim ama yanında ki cadaloz akrabasınında vermiş olduğu gazla eski sevgilisiyle tekrar barıştı bende ortada kaldım..Ancak bu kız ilk teklif ettiğimde bana 'tamm, olur'' dedi kabul etti sandım 10 dk sonra o cadoloz akrabasıyla mesaj gönderdi..Meğer yüzüme söyleyemediği için kabul ettim demiş..

Aradan yaklaşık 7 ay geçti ama yinede görüştükçe birbirimize bakış atıyorduk..Dersanede de aynı sınıfa düşünce artık sonuç kaçınılmaz oldu ben cadoloz akrabasının kabul edicek demesi üzerine tekrar harekete geçtim..Sonuçta kabul etti ve şu an çıkıyoruz ama asıl olay bundan sonra başladı..Kızın adi mi adi bi abisi var..Ve nasıl olduysa çıktığımızdan haberi olmuş şimdilerde sokak sokak beni arıyor muhtemelen gördüğü yerde şişliycek..
Ve benim bi arkadaşım var adı Alper,ilk teklifte filan da yanımdaydı bu elemean:D Kızın cadaloz akrabası durduk yere Alper in peşine adam takmıştı bana laf attı gıcıklık yaptı diye:D

Şimdi bizim Alper in tezi şu;

Kız,cadaloz akrabası ve arkadaşları bize gıcık oldukları için tüm bunları yapmışlar..Kız mahsus benimle çıkıyomuş sadece beni dövdürmek için..
Akrabasından şüpheliyim ama kızda hiç öyle bi belirti yok gibi..

Şimdi bu durumda ne yapmamı önerirsiniz inanın çok zor durumdayım...

(Bu arada yaş 19 mesajları ona göre alıyım:) )

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Sewdiklerinde helalleş arkasından konustugun insanlardan git helallik al sorada git abisine kardeşini sewiyorum niyetim ciddi de

ıslamaköfte

Asistan
Reaksiyon puanı
4
o yaşları geçmiş bir abin olarak tavsiyem salla gitsin. kızda belirti göremiyorsan bu sadeec çok iyi rol yaptığını gösterir. akrabalarından bu kadar etkilenen birinden zaten hayır gelmez. ayrıca abi de abi olsa önce kızkardeşine sorar niye millete kuyruk sallıyorsun diye.hem abisi gerçekten seni arıyor olsa dersaneye gelirdi değil mi?

leonidas90

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Yorumlarınız için teşekkürler..Ama Abisi tam abi sayılmaz o kadar ilgilenmez olayla onun tek derdi şimdi beni bulup halletmek...Abisinden bi korkum yok zaten tek korkum diğer yandaşları:D En az 20 kiş patküt dalarlar arada bide çakı sallayan olur:D Bu arada daha bugün öğrenmiş Alper den laf almaya çalışmış...Bi daha ki dersane çıkışı beni bekliyceklermiş..

BilgeAdam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yavuz Sultan Selim: "Cesâret,insanı zafere; kararsızlık tehlikeye, korkaklık ölüme götürür."

leonidas90

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hocam verdin şimdi bana gazı yarın gidip hepsini sakatlıycam:D Şu aralar cesaretim yerinde çok şükür gelirlerse karşı koymayı bilirm ama benim derdim şimdi ne yapacağımı bilememek...
Ya kız ve arkadaşı hakikaten oyun oynadılarsa o zaman kahrolurum heralde..

BilgeAdam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sevgili kardeşim bu 17-25 yaş arası öyle garip ki; tekrar dönmek istediğim ama tekrar dönsem bile bir sürü kararsızlık yaşayacağım bir dönemdir. Bak yine bir savaş ustasının sözünü yazıyorum. Seni bu biraz kararsızlığa düşürecek ama emin ol çağ açabilecek kadar güçlü bir adama kulak vermekte fayda var.

Cengiz Han: "Sadece bir aptal kaybedeceği bir savaşa girer."

Bence önce ara kızı işin aslını astarını sor. Sonra da kaybetmemeyi garantileyecek kararları al ve cesur ol ;) Cep telefonunu her an ulaşabileceğin bir yere koy ve gerektiği zaman kaçmayı da polisi aramayı da ihmal etme. :)

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Sende topla arkadaşlarını dal :D ( Aman ha sakın yapma BilgeAdam ' ın sözünü dinle )

leonidas90

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Dalmak yada dalmamak işte bütün mesele bu!! değil aslında:D
Kızda boyle bişey yaptıysa heralde uzun süreli komaya girerim..yada onları komya sokarım..ama hiçbişeyden emin değilim nasıl öğrenicem onuda bilmiyorum..

Chester Merve

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Yapacağın şey belli.

Kızı şutla.
Adamlarını topla.
Abi'yi bul.
Ağzını burnunu dağıt.

Sana 4 adımda hayat dersi verdim. Hiç şaka yaptığımı sanma. Gayet de ciddiyim. Kısasa kısas. ;)

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Aranızı bozanları aradan çıkar. Kızların aklına uyma. Aranızın olması için abi mabi fasa fiso aranızı bozan kızla senin sevdiğin kız mümkün olduğunca görüşmemesi lazım.

BilgeAdam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merve buna doğrudan suça teşvik etme denir ama itiraf etmek zorundayım ki; bana da çok mantıklı geldi biran :) Bari biraz yumuşatsaydın. Ya kız temiz ve abi de kardeşini korumak için böyle bir girişimde bulunduysa?.. Peki ya kız gerçekten bizim biraderi kekliyor ve abisi de sırf fiyaka yapmak için elemanın arkasına düştüyse?..

Yok bu denklem çok karışık. Bilinmeyen sayısı çok fazla. Ne olursa olsun sen arkanı kolla leonidas. Zaten hiçbir zaman anlamadım bu gönül meselelerinden.

Stone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10
Kız, aşk meşk falan ne bilim yalan geliyor bana :D Sen direk yurt dışına kaç :D:D:D

Chester Merve

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Merve buna doğrudan suça teşvik etme denir ama itiraf etmek zorundayım ki; bana da çok mantıklı geldi biran :) Bari biraz yumuşatsaydın. Ya kız temiz ve abi de kardeşini korumak için böyle bir girişimde bulunduysa?.. Peki ya kız gerçekten bizim biraderi kekliyor ve abisi de sırf fiyaka yapmak için elemanın arkasına düştüyse?..

Yok bu denklem çok karışık. Bilinmeyen sayısı çok fazla. Ne olursa olsun sen arkanı kolla leonidas. Zaten hiçbir zaman anlamadım bu gönül meselelerinden.

İşte, ben de onu diyorum ya. 2 bilinmeyenli bir denklemdi bu. Ben çözüverdim. :) Kız temiz değil ve abisiyle iş birliği içinde. Ya da en azından kız aile baskısı altında karar alan biri. İnsanlar da hayvandır ancak tek farkları özgür iradelerinin olmasıdır. O olmayınca normal hayvandan bir farkımız kalmıyor. Sanırım arkadaşımız da bir hayvanla beraber olmak istemez. Hem de hayvan bir abisi var ise.

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Kardeş bizim buralardaysan ben sana yardıma gelirim hertürlü sallama şiş silah mevcuttur:D

Black_Trouble

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sen en iyisi bir ambulans tut her zaman yanında dursun her an acil müdahaleye ihtiyaç duyabilirsin:D

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Yawrum sana öğretmediler mi abisi olan kızla çıkılmaz diye...
hadi öğretmediler şimdi öğrendin...
yol yakınken kızı şutla...
bak daha gençsin
daha güzellerini
hem de abisiz olanlarını bulursun...
bu arada cebinde vasiyetini yazılı bulundur...
bir not da ekle eğer ölü bulunduysam katilim şu kişidir diye :D

leonidas90

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Walla süper cevaplar geldi herkese teşekkürler:D:D:D
Kızı çekip kenara cidi cidi konuşucam varmı bi bit yeniği öğrenmeye çalışıcam..
Olmadı o akrabasıyla konuşurum..Bana pek bişey yapamazlar zaten 1.94 boyunda 78 kilo adamım kolaymı:D (ciddiim en/boy oranı bu:D:D:D )
Kalabalık gelirler bi HEEAYYT çekerim hepsi bu:D

leonidas90

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ewet durum anlaşıldı aynen söylenenleri yapıcam galiba..:D
Bide kız çıkmaya başladığımızdan beri ''ayrılırsak çok üzülürüm ayrılmayalım..'' deyip duruyo sizce bunda gerçeklik payı var mıdır..?..

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
yoktur...
ayrılmak herkesi üzer
ama gerçek bir aşk değilse en fazla üç gün sonra alışılır...
gerçek aşk mı?
sanmıyorum sizin ki kesinlikle gerçek aşk değil...
olsa olsa bir kız arkadaşım olsun bir erkek arkadaşım olsun güzel vakit geçsin tatlı sözler güzel sözler aşkım canım cicim o kadar...
Hayat daha uzun...
Gençsin...
Gerçek bir aşk için bile çok vakit var önünde...

sen sen ol bu sözümü unutma
dersane diyorsun yani niyetin okumak...
kazansan bir bölüm en iyi ihtimal 4 sene okuyacaksın...
Hazırlık okul uzatma gibi şeyleri saymıyorum...
ondan sonra askerlik
5 yıl...
iş buldum
6 yıl
düzeni mi kurdum 7 yıl
arkadaşım hadi 3 yılı at
4 yılın var önünde...
hiç bir kız 4 yıl kolay kolay kimseyi beklemez...
beklemesini beklemek de kıza haksızlık olur...
sana tavsiyem
hiç bir kıza bağlanma...
arkadaş ol eğlen gez dolaş
ama bağlanma...
ve hiç bir kızı da sana bağlama hayatını karartma...
zamanı geldiğinde bir tane düzgün kız bulursun
zaten o yaşa geldiğinde hiç bir kızın abisi de senle sorun yaşamaz...
çünkü sonuçta ciddi olma ihtimalin vardır...
bu gün hiç bir abi seni kabul etmez...
senin için düşünecekleri bu oğlan bizim bacıyı götürecek bu bişe yapmadan biz bunun icabına bakalım....
Anlayacağın hayatın tadını çıkar
bu kızı bırak başka birini bul ondan sonra başka birini
taki evlenme yaşın gelip düzgün birini bulup ciddi düşünene kadar...
yoksa geleceğin olmayan bir kız yüzünden değil dayak değil şiş laf yemeye bile değmez...

palam

Doçent
Reaksiyon puanı
4
kardeş kafanda bu kızla ilgili böyle şüpheler oldukça -paranayokllık dercesine gitse de- sen mutlu olamazsın. ya kızı terket ya kızı terket. bence tabi. kendini de en kötüsüne hazırla kız masummuş. eğer değilse kutlarım kazandıın oyunu. eğer masumsa teselli ara kendine. mesela bir hayat tecrübesi olarak bak olaya. bi de hiç bir gül dikensiz olmaz . dikenine katlanabileceğin gülleri kokla. dikeni seni rahatsız etmemeli . ama bu kızın koksundan çok dikeni sende etki yapıyor.

The_Climb

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar yarın bütün sdn ekibi toplanalım dershane önünde gösterelim onlara günlerini. leonidas yaz adresi yarın hepimiz ordayız :D

palam

Doçent
Reaksiyon puanı
4
climb yoksa sen kzın abisimisin adres falan istiyon..:)

The_Climb

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kızın abisi olsam kızkardeşimin hangi dershanede okuduğunu bilirdim dimi :D ama forumda bi düşmanım olursa bu taktiği kullanıcam iyi fikir :D

BilgeAdam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Elbruz46 çok haklı.
Bir de emin ol, en/boy öyle kalabalık grup içinde fazla işe yaramıyor. Zaten karnına yediğin ilk tekmede en ikiye katlıyor ve boy yarıya düşüyor. Ondan sonrasını dayak yemeden anlamak pek mümkün değil. Yiyen de anlatamıyor :D

TerTip89

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sewdiklerinde helalleş arkasından konustugun insanlardan git helallik al sorada git abisine kardeşini sewiyorum niyetim ciddi de

Ağzına Sağlık rapchy ama bi abi olarak kendini düşün şahsen benim kız kardeşim olsa sevgilisi delikanlı biri değilse ayırırım bence abisine delikanlı ve namuslu biri oldugunu ispatlasın

Ahmed Han

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Kızı şutla.
Adamlarını topla.
Abi'yi bul.
Ağzını burnunu dağıt.
+1

Bu güzel bi fikir ama bi de benimkini oku istersen,

Eğer akrabaları gerçekten seni dövdürmek istiyorlarsa, ve kız da onlar için çalışıyorlarsan, siz çıkarken seni bulmaları lazımdı şimdiye kadar.

Akrabalar zaman zaman problem olabiliyorlar, ve kızı da etkiliyorlar doğal olarak. Normaldir, senden çok onlar görüyor onu. Bu seni fazla üzmesin.

Benim tavsiyem, bi süre daha ilişkinize devam edin. Bu süre zarfı içinde kızı biraz daha anlamaya çalış. Sonunda bi yamukluk sezersen "4 adımda hayat dersi"ni uygula. Kız senden taraf olursa, az sabredin, iki yıl sonra kaçarak evlenirsiniz.

leonidas90

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkurler arkadaşlar..

Şimdilik sonuç şu:
Ekip halinde bana fena daldılar ama tabiiki karşılığı olacak:angry:
Kızın bi suçu yok diye düşünüyorum kızdan ayrılmadım ve haberi alınca daha bi ilgilenmeye başladı benimle:D
Abiside bana yalakalık yapan bi şerefsizden öğrenmiş herşeyi..

Kızın akrabasına gelince, ortalğı pek karıştırmamış ama bizim Alper e pek gıcık olurmuş onun derdi Alper leymiş:D

Ahmed Han

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Abiler yapar normaldir. Ben de kardeşimi başkasıyla görsem, ben de indiririm, acımam. İndirirken de düşünmem çocukcaaz iyi mi, efendi mi, hırlı mı, hırsız mı. O tür şeyler o an önemli olmaz benim için. Abilik piskolojisi bunlar. Biraz empati yapman gerekiyo.