- Reaksiyon puanı
- 1,817
Az Sonra Sipariş Etçem Hangisi ?
Döner sipariş et,lahmacunu yerinde yemeyince tadı olmuyorAz Sonra Sipariş Etçem Hangisi ?
Hangisini istiyorsan onu ye. Neden konu açıyorsun ki? Akşam ne yiyeceğine de biz mi karar verelim?Arkadaşlar Eşit Oylar Bakın Durum Ciddi Çok Açım![]()
şimi yiğcem bu arada iksisnide seviyom siz hangisini seviyosunuz en çok hangisini seviyorsanız bende onu yiğcem bu kadar basit.Hangisini istiyorsan onu ye. Neden konu açıyorsun ki? Akşam ne yiyeceğine de biz mi karar verelim?
Ben döner diyorum ama insanların canı çekebilir. Anlatabildim mi?şimi yiğcem bu arada iksisnide seviyom siz hangisini seviyosunuz en çok hangisini seviyorsanız bende onu yiğcem bu kadar basit.
tamam ama tavuk mu inekmi karar veremed,m döner amiral gemisi olarak inek kullanıyo amaBunun içindemi konu açılıyor? Neyse döner.
Boş konular açmaktan sıkılmadınız herhalde?Az Sonra Sipariş Etçem Hangisi ?
Öğle Mi diyosun.yanında künefe de al. İyi gider.
Bence Döner.Yanında Ayran ile birlikte miden bayram eder.Az Sonra Sipariş Etçem Hangisi ?
Martı eti.tamam ama tavuk mu inekmi karar veremed,m döner amiral gemisi olarak inek kullanıyo ama
Tadı İyi MiMartı eti.
Tavuk daha güzel yanında kolatamam ama tavuk mu inekmi karar veremed,m döner amiral gemisi olarak inek kullanıyo ama
Eşek etinden daha iyiTadı İyi Mi
Şeker Tüketmiyorum spor yapıyorum ve şu an çok olmasada yaşıtlarımdan kaslıyım.yanında kola
İyidir iyiTadı İyi Mi