EwoksEndor
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 138

High Power 350W 80+ Bronze SFX 8cm Fan Güç Kaynağı (HPF-350BR-H08S) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
High Power 80Plus Bronze 350W SFX Yapılı Aktif PFC Güç Kaynağı SFX Uyumlu Bilgisayar Kasalar için Tasarlanmış 80+ Bronze Verimli Güç Kaynağı HighPower Gücü Şimdi SFX Formunda HighPower SFX 350W, mini veya micro formda tasarlanmış bilgisayar kasaları için SFX formda sınıfının en güçlü ve...

Ekran kartı olarak gt1030 birtek bunu alabiyorum ram olarak sahibinden 225tl 8gb 1 yıl garantili 32gb direkt upgrade edicem bir sıkıntımda işlemci soğutucusu ve kasa fanları aldım ama 5cmlik arka kasa fani 3pinlii akasa nın birde akasa işlemci soğutucusunu aldım ama kasada sadece bir adet 4pin işlemci soğutucu soketi var
İslemci soğutucumda bu

Akasa K32 92mm PWM Fanlı Intel Uyumlu Kısa Profil İşlemci Soğutucusu (AK-CC7117EP01) - İşlemci Soğutucu - Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Akasa K32 Intel LGA 775/1155/1156 Performans CPU Soğutucu Akasanın Şık ve Ekonomik Yeni LGA 775/1155/1156 İşlemci Soğutucusuna Merhaba Deyin! Hem Şık Hem Ucuz! Akasa K32 sarý yapraklý faný, siyah alüminyum gövdesi, uygun fiyatı ve etkili soğutmasıyla standart işlemci fanlarından birkaç adım...

Arka kasa fanlarımda bu
Bunları kasaya bağlayacagım soket yok yada uyumsuz 3pinli soket sahipler kasada 1 adet var onlarda çalıstırmadı nedense
Bana 3 pin fan çoğaltıcı önerirseniz çok iyi aynı şekilde 4pin fan çoğaltıcısı lazım