Donanım editörü olmak istiyorum

Teknolojik Onur

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Ben donanım editörü olmak istiyorum.İncelemelerde,makalelerde bulunmak istiyorum.Bilgisayar bileşenlerine çok ilgim var.Sizce olmalı mıyım?Olmam için üniversitede hangi bölümü okumalıyım?

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
Avatardaki fan başımı döndürdü iyi mi.. :D

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Ben donanım editörü olmak istiyorum.İncelemelerde,makalelerde bulunmak istiyorum.Bilgisayar bileşenlerine çok ilgim var.Sizce olmalı mıyım?Olmam için üniversitede hangi bölümü okumalıyım?
bak kardeşim bende bu işi yapmak istiyorum nasip olursa ilerde iyice bu konularda gelişince yapacagım hayırlısıysa öncelikle kardeş yabanci dil bilgin gayet iyi olmalı yani yabancı kaynaklardan bilgi alıp yazabilmen için ingilizce önemli 2.si programlamadan az çok anlaman lazım render vs işleri için 3.sü bakımlı bir insan olman lazım kamera karşısında millet sana bakacak temiz düzenli kıyafetler vs olmalı ayrıca bir blog açıp orda makale konusunda acemiliğini atman lazım yani çalışmak için sv verdiginde blog olması orda bir şeyler yazıyor olman çok iyi olur..üniversitede ingilizce yada yabanci dil ögretmenliği oku ingilizceni geliştir bu meslegi yapman için illa gazetecilik yada pc bölümü okumana gerek yok bu meslekte mezun oldugun bölüm deil bilgi tecrübe yetenek işler elin bu işe yatkınmış benim gibi bu dediklerimi gözden geçir ayrıntılı bilgi için netten araştır...