Domain www.medya724.com adresim için orjinal fikir ve scriptiniz var mı?

medya724

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Yeni bir site yapmayı planlıyorum.domaini satın aldım.domainimin adı www.medya724.com

Piyasadaki haber sitelerinin bolluğu malum.Sosyal medya siteleri de haber siteleri de hep birbirinin kopyası gibi.

Ben daha farklı bir projeyi hayata geçirmeyi planlıyorum.Medyayı yakından takip eden ama diğer klon haber sitelerinden farklı içerikleri de olan..

Bu kouyla ilgili orjinal fikri ve lisanslı scripti olanlar;(lütfen ciddi ve uzman tasarımcı arkadaşlar olsun)

-Demo adresini
-Domain adresine scripti giydirmek dahil fiyatı
-Yapabileceği modifiye çalışmalarını
-Önceki çalışmalarını gösterir referanslarını

Lütfen bana pm olarak atsın.

K4NuNi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamlar,
Hocam tam olarak istediğiniz şeyi belirtmeniz, daha kolay çözüm gelmesi için iyi olur diye düşünüyorum.
Bence ilk olarak, Projeyi bulun. Çünkü proje geliştirmeyle yazılım birbirinden çok uzak şeyler. Kaldı ki, hem tutacağına inanıp hem de sistemi kendisi tasarlayıp & kodlayabilen biri, çok büyük bir ihtimalle Projeyi kendisi hayata geçirecektir.

Lütfen yorumumu kötü yönde bir eleştiri olarak algılamayın, Farklı bir düşünce içerisine girmeniz gerçekten çok güzel ancak bu yolda adımları teker teker atmak gerekirken merdiveni komple çıkmaya çalışırsanız, Allah korusun Düşebilirsiniz.

Saygılar.

medya724

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Selamlar,
Hocam tam olarak istediğiniz şeyi belirtmeniz, daha kolay çözüm gelmesi için iyi olur diye düşünüyorum.
Bence ilk olarak, Projeyi bulun. Çünkü proje geliştirmeyle yazılım birbirinden çok uzak şeyler. Kaldı ki, hem tutacağına inanıp hem de sistemi kendisi tasarlayıp & kodlayabilen biri, çok büyük bir ihtimalle Projeyi kendisi hayata geçirecektir.

Lütfen yorumumu kötü yönde bir eleştiri olarak algılamayın, Farklı bir düşünce içerisine girmeniz gerçekten çok güzel ancak bu yolda adımları teker teker atmak gerekirken merdiveni komple çıkmaya çalışırsanız, Allah korusun Düşebilirsiniz.

Saygılar.

çok teşekkür ederim yorumunuz için.gayet haklısınız.fakat konu hakkında detay verirsem burda fikrimi beğenip benden önce girişim yapabileceğini düşündüğümden açık açık yazmadım.pm den paylaşmak istiyorum açıkçası.

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Fikrimi mazur görün ama ortalıkta mynet gibi bir site varken haber sitelerinden ne kadar farklı olabilir yapacağınız site bilemiyorum.Bence piyasada olmayan bir koldan girmeniz sizin için daha kıymetli olacaktır.Madem bu işi bu kadar ciddiye alıyor ve harcama yapmaktan çekinmiyorsunuz o zaman değecek bir sonuç çıkmalı bence.Yinede takdir sizin tabi.
Başarılar dilerim.

medya724

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Fikrimi mazur görün ama ortalıkta mynet gibi bir site varken haber sitelerinden ne kadar farklı olabilir yapacağınız site bilemiyorum.Bence piyasada olmayan bir koldan girmeniz sizin için daha kıymetli olacaktır.Madem bu işi bu kadar ciddiye alıyor ve harcama yapmaktan çekinmiyorsunuz o zaman değecek bir sonuç çıkmalı bence.Yinede takdir sizin tabi.
Başarılar dilerim.

Ben bu forum sitesine sizler sayesinde hayran kaldım.Hakikaten bu ne seviyeli bir yaklaşımdır böyle.çok teşekkür ediyorum yorumun için.kafamda tasarımımı iyiden iyiye netleştiriyorum sizler sayesinde.haber sitesi konusunda söylediğinde çok haklısın.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
konu kilit lütfen.üstte yazan arkadaşlarımın da dediği gibi konuyu daha spesifik şekilde anlatacak yeni bir konu başlığı açacağım.teşekkürler yorumlar için.

medya724

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Konu ''kilit'' lütfen.Konuyu arkadaşların da yukarda dediği gibi daha spesifik olacak şekilde yeni bir başlıkla yazacağım.teşekkürler ilgi alaka için.