Okangules
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 39
Dün geceden bu yana sert düşüşte olan Dolar, bu sabah 12.00 civarlarına kadar geriledi.
Gece değilde bu zamanlarda TL değer kazandıDün geceden bu yana sert düşüşte olan Dolar, bu sabah 12.00 civarlarına kadar geriledi.
İnşallah gerçek bir düşüştür.Gece sabaha kadar ilk başlarda 13,49 ve 13,58 arasında falandı. Sonra 11,23'e kadar düştü ve şimdi ise tekrar 12'lere çıktı. Bu gerçek bir düşüş mü, yoksa sahte yani geçici düşüş mü yine? Ve de anlık bir 11,90'lara düşüyor, bir 12,05 falan oluyor. İnşallah düşer diyeceğim ama şimdilik belirsiz gibi duruyor.
Farklı ülkelerle masaya oturuldu. Ha belki de Elon Musk tweet atmış olabilir .dSizce nasıl oldu da dolar bu kadar geriledi ya
Akşam konuşma yapacak mı Recep Tayyip ErdoğanŞimdilik geçmiş olsun TL için. 12,85 oldu dolar. Ve yine halen yükselmeye devam ediyor. Ne güzel Düşüş Dolar dizisi çekecektik ama olmayacak sanırım. 11,23'ten düşmeye devam etseydi, 10'un belki altına düşerdi şimdi. Demek ki doların düşüşü çok kısa oluyormuş. Bari en azından 1 hafta dayansaymış. Beyler bitti artık. Dağılabiliriz bence.
Bilmiyorum ama konuşsa ne olacak ki? Yine sadece konuşmuş olacak. Hemen 1 gün içinde yine dolar yükseliyor. Mesela şimdi 14,12 oldu. Yani doların düşüşü hiç kalıcı olmayacak gibi duruyor şimdilik. Tabii ki akşam yine düşmesi için bir şey yaparlarsa durum yine değişebilir belki.Akşam konuşma yapacak mı Recep Tayyip Erdoğan
Fiyatlara yansıdı bu düşme bilgisayarlar adına konuşuyorum gözle görülür bir düşme vardı ucuzladıBilmiyorum ama konuşsa ne olacak ki? Yine sadece konuşmuş olacak. Hemen 1 gün içinde yine dolar yükseliyor. Mesela şimdi 14,12 oldu. Yani doların düşüşü hiç kalıcı olmayacak gibi duruyor şimdilik. Tabii ki akşam yine düşmesi için bir şey yaparlarsa durum yine değişebilir belki.
Fiyatlara yansıması için 1-2 ay geçmesi lazım tahminimce. Geçen sene öyle olmuştu.Fiyatlara yansıdı bu düşme bilgisayarlar adına konuşuyorum gözle görülür bir düşme vardı ucuzladı
İnşallah 1 2 günlük bir ucuzlama olmaz bakalım neler olacak bu süreçte
Evet doğru bende gördüm. Vatan Bilgisayara baktım ve fiyatlarda gözle görülür düşüş var. Dün dolar 18,35'ken Cooler Master MB511 650W 80+Bronze PSU'lu kasa 3.070 TL'ydi. Bugün 2.446 TL olmuş. Bu da az değil.Fiyatlara yansıdı bu düşme bilgisayarlar adına konuşuyorum gözle görülür bir düşme vardı ucuzladı
İnşallah 1 2 günlük bir ucuzlama olmaz bakalım neler olacak bu süreçte
İnsanlar artık sadece kendisini düşünüyor. Gerçi onu da yanlış yapıyorlar. Doları olan seviniyo parası arttı diye ama bu artışın piyasaya yansıyacağını kavrayamıyor.Ülke nasıl insanlarla dolu söyleyeyim mi dolardan kâr ettiğini sanan sadece kendini düşünen ülkesini düşünmeyen insanlarla dolu yok param 10 du 20 oldu diyorlar aynı oranda zam geldi ürünlere değişen birşey olmadı ama ülkenin durumu kötüye gitmiş oldu
Ülkeye akıllı insan lazım zekiyi geçtim akıllı insan lazım
Dolar düşerken hemen paralarını dolar yapmak istiyorlar doların artmasına neden olacaksın alım gücün zayıflayacak ama sen onlara anlatamazsin onların sadece gözü doyuyor
Doların düşmesine üzülen var yükselmesine sevinen var ne diyeyim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayır kendileri bozdurmuyor bozduranlara laf atıyor
Halk eski halk olmadıkça ülke eski ülke olamaz
Eski halkı Atatürk zamanındaki halkı bilen bilir
Kavrasa dolar daha düşük olurdu kâr ettiğini sanıyorİnsanlar artık sadece kendisini düşünüyor. Gerçi onu da yanlış yapıyorlar. Doları olan seviniyo parası arttı diye ama bu artışın piyasaya yansıyacağını kavrayamıyor.
Doları olan Kar etmiyor ama zararda etmiyor. Doları olan kendini sigortalıyor siyasi oyunlar karşısında.Kavrasa dolar daha düşük olurdu kâr ettiğini sanıyor
Hocam onu bende biliyorum ama onlar anlamamakta ısrar edip kâr ettiğini sanıyorDoları olan Kar etmiyor ama zararda etmiyor. Doları olan kendini sigortalıyor siyasi oyunlar karşısında.
Nasıl derler, 1 dolar heryerde 1 dolar![]()
Batıyoruz derkenBorsa devre kesti
Ne yani alim satim yapmamakla mı sen mılletın onunu keseceksın
Yarin ne olacagı mechul.
BATIYORUZ..
Herkes Bılıyor gemının su aldıgını ve Kaptanın yalan soyledıgını![]()
Hükümetimiz işini bilir, ülkenin emin ellerde olduğunu anlayın be artık. Üzülmenize gerek yok eskisi gibi olacak 3-4 aya 3 liraya kadar düşecektir.
Kardeşim torbacının telefon numarasını verir misin rica etsem aynı kafayı yaşamak istiyorum.Hükümetimiz işini bilir, ülkenin emin ellerde olduğunu anlayın be artık. Üzülmenize gerek yok eskisi gibi olacak 3-4 aya 3 liraya kadar düşecektir.
Herhalde anladığım kadarıyla şaka yapıyorsunuz. Çünkü doların o kadar çok düşmesi için gerçekten büyük bir şey yapıldı mı ki? Hadi 10 veya 11 falan olur desen belki olur. Ama 3 veya 4 şimdilik fazla abartı gibi duruyor.Hükümetimiz işini bilir, ülkenin emin ellerde olduğunu anlayın be artık. Üzülmenize gerek yok eskisi gibi olacak 3-4 aya 3 liraya kadar düşecektir.
3 liraya düşecek neden inanmıyorsun?Herhalde anladığım kadarıyla şaka yapıyorsunuz. Çünkü doların o kadar çok düşmesi için gerçekten büyük bir şey yapıldı mı ki? Hadi 10 veya 11 falan olur desen belki olur. Ama 3 veya 4 şimdilik fazla abartı gibi duruyor.