DOLANDIRICILIK KONUN İKİNCİ KISMI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FEDERAL60

Asistan
Reaksiyon puanı
0
DOLANDIRICILIK KONUSUNDA
Bizim tavsiyelerimize gelince;
1-Web kamerası kullanmadan önce ilgili programları iyice inceleyin,
2-Tanımadığınız kişilerle web kamerası kullanmayın ya da çok dikkatli davranın,
3-Tanıdığınızda olsa web kamerası karşısında soyunmayın, aleyhinizde daha sonra kullanılabilecek sizi küçük ve rezil duruma düşürecek davranışlardan sakının.
4-Konuştuğunuz şahsın gerçek olup olmadığını test edin. Örneğin elini kaldır, kulağını tut vs gibi,
5-Bütün bunlara rağmen mağdur olduysanız şüpheliye ait e-posta adresini kaydederek en yakın cumhuriyet başsavcılığına müracaat edin. Sakın şantajcılara boyun eğmeyin.
Son olarak eğer bu şekilde şantaj yapmak suretiyle haksız menfaat elde etme niyetindeyseniz polisin eninde sonunda kapınızı çalacağını aklınızdan çıkarmamanızı şiddetle tavsiye ediyoruz.
Unutmayın " Ortam Sanal Olsa Da İşlenen Suç Gerçektir "

FORM SİTESİNDE YAZMIŞ OLDUĞUM DOLANDIRILICIK KONUSUNDA BİRİNCİ AŞAMASINDA MAALESEF BAZILARINA DOKUNDU VE YAZDIĞIM YAZI KİLİTLENDİ BENCE BU YAŞANAN OLAYLARDAN HERKESİN BİLGİSİ OLMASI GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM .

FEDERAL60

Asistan
Reaksiyon puanı
0
KONUNUN 1.NCİ BÖLÜMÜ VAR DİLERSİNİZ ORAYA BİR GÖZ GEZDİRİN

warkortali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
FEDERAL60 dedi ki:
FORM SİTESİNDE YAZMIŞ OLDUĞUM DOLANDIRILICIK KONUSUNDA BİRİNCİ AŞAMASINDA MAALESEF BAZILARINA DOKUNDU VE YAZDIĞIM YAZI KİLİTLENDİ BENCE BU YAŞANAN OLAYLARDAN HERKESİN BİLGİSİ OLMASI GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM .

Forum kurallarını okuduğunuzda işin doğrusunu anlıyacaksınız ;)

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,122
Forum kurallarına aykırı olan her şey bana dokunur.

KİLİT !..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...