Dokunmatik telefon tavsiyesi

Sehri_Istanbul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hayırlı günler. Dokunmatik telefon tavsiyeleriniz nelerdir? Iphone olmasın, tercihim Nokia.

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Nokia tercih eden hala varmış demek ki :D arkadaşım Nokia dokunmatik telefon pazarında berbat, sana android'li telefonları öneririm.. Bknz. Samsung, HTC

Sehri_Istanbul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben şimdiye kadar genel olarak nokia kullandım ve gayet memnun kaldım o yüzden =) Ama dokunmatiği bilmiyorum tabi.. Samsung da hangi modeli veya modelleri önerirsin peki?

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Bütçe aralıklarını da yazsaydın keşke, şunu önerebilirim çok iyidir. Burada

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Ben şimdiye kadar genel olarak nokia kullandım ve gayet memnun kaldım o yüzden =) Ama dokunmatiği bilmiyorum tabi.. Samsung da hangi modeli veya modelleri önerirsin peki?

Fiyat/performans diyorsan "samsung galaxy gio" , "Huawei ideos x5" , " Samsung Galaxy Ace "
Yok bende para b.k diyorsan :D "HTC Sensation" , "Samsung Galaxy S 2" , "LG Optimus Black"

Sehri_Istanbul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
300-350, ama yurtdışında telefonlar Türkiye'ye göre daha uygun. O yüzden fiyat aralığını yazmadım. Siz tavsiyelerde bulunun ben duruma göre bakarım. Tavsiye ettiğin güzelmiş ama, teşekkür ederim bakıcam.

---------- Post added at 18:53 ---------- Previous post was at 18:49 ----------

Samsun Galaxy Gio ve Ace fiyat olarak daha makbul =) Teşekkür ederim.

fraud3

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Nokia düşünüyorsan ben N8 kullanıyorum.gayette memnunum.Başka markalarda olmayan bir çok özelliğe sahip yine de yaranamıyor :D

Sehri_Istanbul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim de ilk aklıma gelen oydu aslında, ama performansları konusunda emin değilim pek.. Biraz bilgi verir misin?

---------- Post added at 19:33 ---------- Previous post was at 19:31 ----------

Benim de ilk aklıma gelen oydu aslında, ama performansları konusunda emin değilim pek.. Biraz bilgi verir misin?

enesakan96

Asistan
Reaksiyon puanı
1

kesillikle 5800 veya bi nokia telefon almanı tavsiye etmem çünkü çok hantal bi telefon ayrıca ovi market çok kötü nerdeyse hiçbir uylama yok benim tavsiyem ise htc nin her hangi bir modeli modeli veya samsung galaxy s2 özellikle htc leri tavsiye ederim çok şağlam ve kaliteli telefonlar ayrıca bu iki telefon modelindede android işletim sistemi kullanılmıştır uygulama ve oyun bakımından çok zengindir zaten bu telefonlardan birini alırsanız elinizden düşürmeyeceksiniz nokiayı düşünmem bile hata diyeceksinizdir :thumbup1:

RealCeday

Asistan
Reaksiyon puanı
2

Performans konusunda sizi hayal kırıklığına uğratır. Symbian Anna olan bir cihaz alın ya da Nokia dan uzak durun

Edirneli

Profesör
Reaksiyon puanı
15
5800 problemli bir telefon zor çıkardım elimden:(

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
300-350, ama yurtdışında telefonlar Türkiye'ye göre daha uygun. O yüzden fiyat aralığını yazmadım. Siz tavsiyelerde bulunun ben duruma göre bakarım.

300-350 tl aralığında fiyatı olan en iyi smartphone modellerinden birisi lg optimus me olarak göze çarpıyor. tasarımı şık. android 2.2 froyo işletim sistemine sahip. 3mp kamerası, 3g, wifi ve gps desteği mevcut. ekran boyutu biraz ufak ama her işi görmeye yetiyor, parlaklık seviyesi yeterli düzeyde. fiyatı 350 tl civarında. he yurt dışında ucuza bulursan optimus me'nin bayağı hormonlu versiyonu lg optimus black tavsiye ederim. türkiye pazarında fiyatı 900 tl civarında. ama yüksek kalitesi, nova display ekranı, 2mp ön kamerası, kalınlık ve ağırlık neredeyse sıfır durumdaki tasarımı ile fiyatını sonuna kadar hak ediyor.