9 Haziran 2017 #1 geminid Öğrenci Katılım 13 Mayıs 2017 Mesajlar 3 Reaksiyon puanı 0 Puanları 1 Yaş 48 Konum istanbul Telefon darbe almadı yere de düşmedi dokunmatik çalışmıyor, sorun ne olabilir?
9 Haziran 2017 #2 F fragger Müdavim Müdavim Katılım 21 Ekim 2016 Mesajlar 9,543 Reaksiyon puanı 3,061 Puanları 293 geminid dedi ki: Telefon darbe almadı yere de düşmedi dokunmatik çalışmıyor, sorun ne olabilir? Genişletmek için tıkla ... Telefonu fabrika ayarlarına çevirmeyi denediniz mi? Telefon modeliniz nedir?
geminid dedi ki: Telefon darbe almadı yere de düşmedi dokunmatik çalışmıyor, sorun ne olabilir? Genişletmek için tıkla ... Telefonu fabrika ayarlarına çevirmeyi denediniz mi? Telefon modeliniz nedir?
9 Haziran 2017 Konuyu başlatan #3 geminid Öğrenci Katılım 13 Mayıs 2017 Mesajlar 3 Reaksiyon puanı 0 Puanları 1 Yaş 48 Konum istanbul LG G3 modeli resette attım değişmedi .
9 Haziran 2017 #4 F fragger Müdavim Müdavim Katılım 21 Ekim 2016 Mesajlar 9,543 Reaksiyon puanı 3,061 Puanları 293 geminid dedi ki: LG G3 modeli resette attım değişmedi . Genişletmek için tıkla ... Fabrika ayarlarına çevirdikten sonrada yazılım güncellemesi yaptıysanız ve sorun devam ettiyse, servise göndermeni öneririm.
geminid dedi ki: LG G3 modeli resette attım değişmedi . Genişletmek için tıkla ... Fabrika ayarlarına çevirdikten sonrada yazılım güncellemesi yaptıysanız ve sorun devam ettiyse, servise göndermeni öneririm.