Karargaht
Dekan
- Katılım
- 14 Kasım 2007
- Mesajlar
- 9,232
- Reaksiyon puanı
- 112
- Puanları
- 1,243
Allah bi ömür kalbinden geçeni hakkında hayırlı, hakkında hayırlı olanı da kalbine razı eylesin, nice hayırlı yaşlara. 

Öhö öhö @erenberk.
Allah bi ömür kalbinden geçeni hakkında hayırlı, hakkında hayırlı olanı da kalbine razı eylesin, nice hayırlı yaşlara.![]()
Şimdilik yaşlanmak güzel geliyor, her geçen gün insana yeni şeyler katıyor. Bakalım 10-15 yıl sonra da aynı şekilde düşünecek miyiz![]()
ne güzeli ya ben şimden bunalıma girdimşurda 30umuza ne kadı. ömrün çoğu gitti
![]()
ben ölüyim o zaman![]()
Allah korusunyanlış anlaşılmayım. yaşadığım andan çok hep geleceği düşündüğüm için biraz böyleyim. yoksa ömrümün en güzel zamanında olduğumu biliyorum. bana bakmayın ben biraz karamsarım
![]()
Nice yıllara.![]()
ne güzeli ya ben şimden bunalıma girdimşurda 30umuza ne kadı. ömrün çoğu gitti
![]()
erenimm sen benim mesajımın eksikliğini hissetmişsindir zira bu konuyu ben açardım ama dün hiç giremedim.
Kutlu mutlu yılların olsun![]()
Dün görmedim bu konuyuGeç oldu biraz ama, doğum günün kutlu olsun, sağlıklı, mutlu bir yıl geçirmen dileğiyle . . .
Doğum günün kutlu olsun @erenberk
ALLAH uzun ömürler versin : )