ireeminaan
Öğrenci
Geçen hafta sizi görmüştüm şirket çıkışııı s4 kullanıyodum yıllardır kırıldı doğum günümde iphone 7 plus aldırmayı düşünüyorum een önemli şey kamera benim için değer mi yoksa farklı bir şey mi bakayım yine sizi görmek üzere
Ahahahah bu kadar sert girilir mi beeEn önemli şey kameraysa iPhone'dan uzak dur. S8 veya S8+ al.
Ama en önemli şey kamera olursa iPhone arka sıralara alınıyor. 7+ ile S8'in fiyatı yakın olduğundan onu yazdım yoksa S7 Edge'de gayet yeterli.Ahahahah bu kadar sert girilir mi bee
Tmm ip7+ s8 ile yarışamaz ama yinede güzel kamerası ben beğeniyorum. Fakat ip7+ yerinr s7 edge çok daha mantıklı tercih olur. Hiç değilse s8 e göre çok daha uygum fıyati![]()
Yok be o kadarda abartılı bir ezme söz konusu değilAz önce S8in S7yi kamera bakımından ezdiği(abartısız) bilgisini aldımO yüzden S8 .
Ayrıca kamera ve iphone ikilisi yan yana gelmemeli![]()
Gece performansını görseydin S8in demezdin böyle gece renk tarafında green noise tarafında aynı şekilde her klasman içinde OIS performansı olarak tarafında öndeYok be o kadarda abartılı bir ezme söz konusu değilKarşılaştırma videolarında S8 daha önde ama öyle dağlar kadar fark yok
![]()
Ciddi misiniz ?LG G3 al,otofocus var, dual flash var,13 mp kamera var
Ağlattın :'(LG G3 al,otofocus var, dual flash var,13 mp kamera var
İnternet exploreri acilen bırakmalısınLG G3 al,otofocus var, dual flash var,13 mp kamera var
İmkanın varsa S8 yoksa 7 plusİPhone 7 Plus al her açıdan rahat edersin imkanın varsa s8 Yok sa iPhone 7 Plus al bence pişman olmazsın biraz daha para verip yanın da ıpad şarj aleti al bak keyfine tek adektörünü al yeter.
8 aydır S7 kullanıyorum. 3 ay önce Android 7.0 geldi telefon 7.0 güncellemesi ile aldığım ilk günden daha hızlı yorum yapmak için yorum yapmayın öyle bir dünya yokiPhone kullanıcısı olarak iPhone7+ al derim. Samsung S8 düşmelere çok dayanıksız pişman olabilirsin ve zaten sende biliyorsundur android telefonlar ilk aldığında verdiği performansı vermiyor bir süre sonra.
S5 miniye android 6 geldi baya iyiiPhone kullanıcısı olarak iPhone7+ al derim. Samsung S8 düşmelere çok dayanıksız pişman olabilirsin ve zaten sende biliyorsundur android telefonlar ilk aldığında verdiği performansı vermiyor bir süre sonra.
Geçen hafta sizi görmüştüm şirket çıkışııı s4 kullanıyodum yıllardır kırıldı doğum günümde iphone 7 plus aldırmayı düşünüyorum een önemli şey kamera benim için değer mi yoksa farklı bir şey mi bakayım yine sizi görmek üzere
İmkanın varsa S8 yoksa 7 plusŞurayı bir daha okur musun ?
--- Gönderi Güncellendi ---
8 aydır S7 kullanıyorum. 3 ay önce Android 7.0 geldi telefon 7.0 güncellemesi ile aldığım ilk günden daha hızlı yorum yapmak için yorum yapmayın öyle bir dünya yok
Çöp olucak yersenSen onu ne anlamda yazdığımı anlamamışsın kardeş imkanın varsa s8 al dememin nedeni bir kaç yıl sonra android çöp olacak güncelleme falan alamayacak imkanı olan adama koymaz gider yenisini alır
Seneye güncelleme ne zaman gelecek gelir mi diye araştırma yapar note 4 kullananlarÇöp olucak yersenYukarda iki sene geçmiş note 4 ve iphone 6 var videoyu iyi izle çoğu uygulamda kim fark atmış 2 sene sonra bile
Dün 375 mblık güncelleme aldı Note 4 . samsung 7.0ı vermeyecek fakat 6.0.1 oturtup gidiyor sen merak etmeSeneye güncelleme ne zaman gelecek gelir mi diye araştırma yapar note 4 kullananlargerçi son güncellemeyi aldımı halla note 4 haberim Yok
Yav kardeşim android kasıyor yavAbi komedi için mi açtınız bu konuyu![]()
İos 11 çöküşü olacakBu arada s4 son durumu nedir halla güncelleme bekleyen varmı o telefona aynı tarihte çıkan 5s halla sıkıntısız bir şekilde çalışıyor ve halla güncelleme alıyor sanırım ıos 11 de alır bu gidişle
Ben note 4 6dan daha stabil diyorum varmı ötesi bununİos 11 çöküşü olacak![]()
Hayırlı olsun kardeşim ben ileriki zamanlar da s8 diye mutlu olanları görürüm kaç kişi normal kullanıcı rom la falan uğraşıyor ben bir telefona dünya para verecem sonra romla uğraşacam vay beDün 375 mblık güncelleme aldı Note 4 . samsung 7.0ı vermeyecek fakat 6.0.1 oturtup gidiyor sen merak etme
Ayrıca S8in işlemci kaynak kodları paylaşıldı bu cihaza deli rom çıkacak ama cihaza değer katacak kastırmayacak romlar çıkacak
--- Gönderi Güncellendi ---
Yav kardeşim android kasıyor yav![]()
Bu bir seçenek ben rom atmayacağım mesela 2-3 sene kullanır sonra devam eder evden ihtiyacı olan olursa pilini yeniler yeni telefona geçerim sen merak etme S7de S8de 4 sene rahat götürürHayırlı olsun kardeşim ben ileriki zamanlar da s8 diye mutlu olanları görürüm kaç kişi normal kullanıcı rom la falan uğraşıyor ben bir telefona dünya para verecem sonra romla uğraşacam vay be
Bence de ama sonra ki en son final sürümün de toparlar ama ondan sonra bir güncelleme almaz o bir gerçekİos 11 çöküşü olacak![]()