Doğrumu yerleştirmişim?

gokhans19

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Blog sitemde google adsense reklamları yayınlanıyor.Blogu olanlar bilir bloglarda sağ tarafta(hakkında falan var) bi çubuk var aşağıdan yukarı.Oraya 2 içerik 1 arama kutusu 1 tanede tavsiye reklamı eklemiştim.Google bize bir sayfaya 3 içerik reklamı ekleyebilirsin diyor ben 2 tane eklemiştim ama birisi normal bildiğiniz içerik reklamı diğeride sadece linklerin olduğu mesela programla ilgili reklamlarda bedava program, free program, ücretsiz program gibi linkler çıkıyor ve bu linklere tıklayıncada bir google sayfası açılıp bedava programla ilgili 15-20 tane link sayfası çıkıyordu.
Neyse devam ediyorum:
Ben blogger ayarlarından şablona girip sayfa öğeleri adlı sayfada blog yazıları penceresinde düzenleye tıklayıp (yazıların görünme şekli olan sayfa) oradan Show Ads Between Posts(Ilan'ları Posta'ların arasında gösteriniz.) in yanındaki kutuyu işaretledim ve böylece 3 içerik reklamı hakkım olduğu için blog adasayfasındaki(mesela 5 konu var) 5 konudan 3ünün arasına adsense reklamlarını eklemiş oldum.Ve bununla beraber blogger yan çubuktaki içerik reklamını otomatik olarak kapatmış oldu.Ama dikkatinizi çekerim yine yan çubuktaki (yukarıda sadece bedava program gibi linkler var diye bahsettiğim) reklamı kaldırmadı.Adsense yardım bölümündede diyorki bir sayfa üzerinde 3 içerik reklamı yayınlanabilir daha fazlasını eklerseniz sadece 3 tanesi görüntülenir diğerleri site üzerinde görünemez.Şimdi bu açtığım 3 konuda reklam yayınlanacak 1 tane reklamda (içerik reklamlarından bahsediyorum) yan çubukta görüntülenecek.Bu bir sorun oluştururmu bi bilginiz varmı??? ???

Ayrıca daha detaylı görmek için lütfen blogumun anasayfasını ve yan çubuğunu inceleyin:

http://geccetr.blogspot.com

Özellikle adsense uzmanlarından yardım bekliyorum... ^^