İSS-1
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 6
eğleniyor çocuklar kötü amaçları yok açıkları bulup bilgilendirme yapmışlar da ilgilenen olmadıysa sonuç bu oluyor kaçınılmaz olarak kızmak için geç.
Yanılıyorsunuz. Açık bulup bilgilendirme yapılıyor buraya kadar tamam diyelim. Bilgilendirme tüm siteyi "down" edilmez. Ana sayfaya veya forum bilgilendirme yerine, login pass. yerinin adları değiştirilir. İlgilenme olmazsa böyle yapılır. Tüm site eklemek sadece uyarı değil ego işidir. Özellikle güvenlik işi yapan bir site ise tamam güzel eğlence yeri olur. Bu arada bu site eskisi gibi değildi. Güvenlik eskisi kadar sağlam tutulmuyor sanırım.
Liseliler bayram tatilini fırsat bilmiş.
Bir ara yönetimde ayrım falan olmuştu.
Evet hatırlıyorum sırf sizi eleştirdim diye beni de diğer yeni site modusun falan diye de yaftalıyordunuz sen veya başkasıydı ama hatırlıyorum.Yönetimimizde ayrılıklar oldu kendileri başka bir platform adı altında site kurmuşlardı. So zamanlarda pek hit değildik ama yine de çoğu güncel konu yasal program kampanyaları vs. bilgilendirmesi devam ediyordu.
Az önce gördüm bende . Büyük değişiklikBu arada yeni bir gelişme var sanırım. Siteye bakıp yazıyı okuyun![]()
Bu arada yeni bir gelişme var sanırım. Siteye bakıp yazıyı okuyun![]()