Dns değişikliği,,, ??

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yigitx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yigitx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
merhaba arkadaşlar,
bikaç gün önce birden nete girememeye başladım, nete bağlanıyorum fakat hiç bir sayfa acılmıyordu,
nese ara tara , dns ayarları gitmiş, daha önce hiç olmamıştı, otomatik olarak alıyordu, neyse elle yaptım ayarları, modemdeki dns ip lerini girdim öyle nete girebiliyorum, daha önce böyle hiç olmamıştı, 2 gün sonra da ağdaki diğer pc de aynı sorun ortaya cıktı, bağlandığı halde nete girmemeye başladı.

modem pikatel airmax101 , kablosuz bağlanıyor 2 pc de,

virüs felan mı var , bıllandım bi, neden böyyle oldu...

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
modeme reset atarak bu sorunun çözülebilceğine inanıyorum
ama sorunun şuysa altta yazıcağımı yap çünkü aynısı benim başıma gelmişti
Eğer google ana sayfa açılıyor ve daha sonra girdiğin siteler geç yükleniyor ya da hiç açılmıyorsa google da arama yapamıyorsan sorunun cevabı kolay
Ccleaner indirip ilk önce bütün verileri silceksin (internetle ilgili) daha sonra registery kayıtlarında sorun arıcaksın ve bu işlemi 0 hata bulunana kadar tekrarlıcaksın sorun öyle çözülüyor virüs kapmış ihtimali yüksek
hiç beceremedin bu sorunların başladığı zamana geri dön sistem geri yüklemeyle durum çözüme ulaşabilir.

Persona Grata

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
53
Hangi DNS'i kullanıyorsun? OpenDNS mi Google Public DNS mi?

yusher

Profesör
Reaksiyon puanı
12
arkadaşlar pikatel modemle ben de şöyle bir sorun yaşamıştım.
bilgisayar modeme bağlı , modem de internete bağlı görünüyor. ancak hiç bir şekilde bilgisayardan internete çıkış yapamıyorum. böyle bir sorun yaşayan var mı ?

utku-k

Doçent
Reaksiyon puanı
13