DNS ayarları problemi!

renas.kaya

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Dns ayarlarımı 208.67.222.222 208.67.220.220 olarak değiştirmiştim ve hiç problemsiz her siteye girebiliyordum. Ancak bazı problemlerin oradan kaynaklandığını düşündüğüm için eski haline getirdim, o haliyle de hiçbir yere giremediğim için tekrar değiştirdim ancak bu seferinde önceden girebildiğim bazı siteleri açmıyor. Bu web sayfası kullanılamıyor , ana makinesiyle bağlantı kesildi falan yazıyor. Tarayıcım Google Chrome (Galiba tarayıcılya alakalı değil çünkü diğerleriyle de açmıyor) Sebebi ne olabilir? :confused1::confused1::confused1::confused1::confused1::confused1::confused1::confused1::helpsmilie::helpsmilie::helpsmilie:

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
dnsyi devre dışı bırak çalıştıra cmd.exe yaz çalıştır açılan yere ipconfig /flushdns yaz tekrar dene

renas.kaya

Asistan
Reaksiyon puanı
0
dnsyi devre dışı bırak çalıştıra cmd.exe yaz çalıştır açılan yere ipconfig /flushdns yaz tekrar dene

dns yi nasıl devre dışı bırakabilirim anlayamadım. Ayrıtılı açıklayabilir misin? Çok berbat bu durum. Hiçbir yere giremiyorum..

yorumcini

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dns yi nasıl devre dışı bırakabilirim anlayamadım. Ayrıtılı açıklayabilir misin? Çok berbat bu durum. Hiçbir yere giremiyorum..

İşletim sistemini yazmamışsın. Aşağıda vereceğim linkten ayarların nasıl yapıldığını görebilirsin resimli tüm işletim sistemleri için.

http://www.evbilgisayari.com/network/21047-dns-ayarlari-nasil-degistirilir.html

Dnsleri ipt etmek istersen Aşağıdaki DNS sunucu adreslerini kullan değil de onun bir üstü otomatiğe al.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Yorumcini

Valla ilaç gibi geldi sağolsın, vistada dns değiştirebildm hmn. twitter açık şu an :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
protokole tıkladıgımda ozellıkler butonu etkın degıl nasıl yapıcam

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende senin dediğini yapıcaktım hatta birkaç kez daha da yaptım önceden ama bu seFer yapmaya çalıştığımda özellikler tuşuna baslmıyordu ne yapmam lazım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşla dns yi devre dışı bırakıp
bu işlemi yapın :dnsyi devre dışı bırak çalıştıra cmd.exe yaz çalıştır açılan yere ipconfig /flushdns yaz
sonra yaptıktan sonra dns yi tekrar etkinleşrin ve oraya:
tercih edilen dns sunucu:195.175.39.39
diğer dns sunucusu:195.175.39.40
bu yazın sorun yüzde yüz çözülmüş olacak ve internete biraz daha seri ve hızlı gireceksiniz