dllhost.exe hatası

Warrior_1905

Asistan
Reaksiyon puanı
174
Arkadaşlar bilgisayarda durduk yere çıkan bu hatayı sorunu bilen var mı ?

5265.PNG

fragger

Dekan
Reaksiyon puanı
3,061
Arkadaşlar bilgisayarda durduk yere çıkan bu hatayı sorunu bilen var mı ?

Ekli dosyayı görüntüle 38261

Win 7 işletim sistemi varsa eğer şu adımları izleyin - > Başlat->Msconfig->Başlatma bu ekrana ait bir resim.

Win8 ve üstü işletim sistemi için : CTRL+Shift+ESC tuşlarına aynı anda basarak Görev yöneticisini açın, Başlangıç sekmesine tıklayın ve bu ekrana ait bir resim gönderin bi kontrol edelim.

Warrior_1905

Asistan
Reaksiyon puanı
174
Win 7 işletim sistemi varsa eğer şu adımları izleyin - > Başlat->Msconfig->Başlatma bu ekrana ait bir resim.

Win8 ve üstü işletim sistemi için : CTRL+Shift+ESC tuşlarına aynı anda basarak Görev yöneticisini açın, Başlangıç sekmesine tıklayın ve bu ekrana ait bir resim gönderin bi kontrol edelim.
win 7 Msconfig dediğimde sistem yapılandırması ekranı geldi. Burada ne yapmalıyım?

fragger

Dekan
Reaksiyon puanı
3,061
win 7 Msconfig dediğimde sistem yapılandırması ekranı geldi. Burada ne yapmalıyım?

Bir önceki mesajdada paylaştıım gibi Sistem yapılandırmasında " Başlatma " seçeneği var oraya tıklayıp oraya ait bir resim göndermeni rica ederim.

Warrior_1905

Asistan
Reaksiyon puanı
174
Bu şekilde değil mi ? Uyguladım fakat aynı hata devam etti.

222.PNG

Warrior_1905

Asistan
Reaksiyon puanı
174
Anti virüs varsa bi tarama yap, virüs bulmazsa eğer sistem geri yükleme yaparak bir önceki noktaya dön olmazsa formatlamanı öneririm.
Antivirüs yok.Aslında pek güvenemediğim için.Güvenilir varsa önerebilirmisin? Sistem geri yüklemeyi denedim fakat düzelmedi. Sorunun pcnin kendi sistemindeki bir hatadan kaynaklandığını düşünüyorum. Olmazsa format atarım ama pek bir zararı yok gibi.

Akkara

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,395
Bilgisayarı kapatırken mi bu hata penceresi çıkıyor?
Sanki donanımsal bir problem gibi duruyor.
Hata aynı değil ama benzer bir durum için şurada çözüm sunulmuş. Bakabilirsin. Kolay gelsin.

Synertic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Baslat+Denetim Masasi+Sistem+Donanim+Aygit Yoneticisine gidin, listelenen aygitlar icinde "Disket Surucu" diye bir secenek goruyorsaniz solundaki + butonu ile genisletip altta acilan surucuye sag tusla tiklayip devre disi birakin. Yeniden baslattiginizda problemin giderilmis olmasi gerekir.