Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
DJI Osmo Pocket kutu açılışı ile karşınızdayız. Dünyanın en gimbal kamerası olan bu cihaz ilginç boyutları ve kutu içeriği ile dikkat çekmeyi başarıyor. dji özellikler ve fiyat Osmo Pocket, şirketin en yeni ürünü olmasının yanı sıra yetenekleriyle de dikkat çekiyor. GoPro modelleri ile kıyaslanabilecek boyutlarda olan Osmo Pocket, teknik alanda da onlarla yarışabilecek düzeyde mi? […]
Haberin devamını okumak için görsele tıklayabilirsiniz.
Merhaba DJI Osmo Pocket satın aldım hakkı bey'in yaptığı gibi rode kablosuz yaka microfonu satın aldım ancak bunu DJI Osmo Pocket bağlamak için birde DJI Osmo Pocket için ses adaptörü mü satın almam gerekli yardımcı olabilirmisiniz acaba
Merhaba DJI Osmo Pocket satın aldım hakkı bey'in yaptığı gibi rode kablosuz yaka microfonu satın aldım ancak bunu DJI Osmo Pocket bağlamak için birde DJI Osmo Pocket için ses adaptörü mü satın almam gerekli yardımcı olabilirmisiniz acaba