DJ Armin Van Buuren, Galaxy S4 için İstanbul'da

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Gecen sene Dunyanin en iyi 3.dj i avicii, bu sene Dunyanin en iyi Dj i Armin Van Burren.4 mayistada Dunyanin en iyi 2.Dj i(bence birinci) David Guetta geliyor.Dunyanin en iyi 3 dj ini canli izleyebilme şansina nasil oldum daha ne isterim ben.Samsung Dunyanin en iyi Dj ini bize getiriyorsa diger ulkelere kim gidiyor peki? Şimartiyosun bizi Samsung:thumbup:

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Korelilerden sonra en çok biz alıyoruz demekki bu samsungu.

not: david guetta'yı seven bizden değildir.:)

olympuskiller

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Dj Mag tarafından verilen ödülü defalarca 1. olarak aldı. Guetta ile kıyaslamak bu adama haksızlık olur kendisi bir röportajında söylemişti zaten "tarzlarımız çok farklı" minvalinde.

Keşke Ankara'ya da gelse izin bile alırdım işten.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
tinercisi hapçısı ve çeşitleri organizasyonu mahvetmezlerse gidilmesi gerek. bu şans kacırılmaz sonuçta armin bu bi daha dünya güzüyle göremeyiz

sonerik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dinlemek için bile gidilir nede olsa bedava bir etkinlik. Her türlü ilginç tip orada olacaktır. Kaçırmamakta fayda var bence. Samsun türkiye pazarını ciddiye aldığını bu sayede kanıtlıyor. Nede olsa teknoloji üretmeden sahip olmayı seven gelişmekte olan bir ülkeyiz. Bilinçsiz tüketici :)

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Angaralılar meraklanmayın..
387215_609685469059849_701395823_n.jpg

Şahsen Anadolu yakasında da birinin olmasını tercih ederim. En azından Armin de yığılma daha makul ölçülerde olabilirdi.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Sıradayız. Pek fazla kişi yok. Akşama dolar muhtemelen.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
İçeri girişte samsung standına s4ü incelemeye gittim. Görevli kız sağolsun güzelce anlattı telefonu. O sırada samsung ceosu geldi herkes bi toparlandı:D

Sahne güzel. Dj kabini s4 şeklinde dizayn edilmiş. Bktan parçalar çalsada ortam güzel. Kalabalık fazla yok.

Samsung yetkilileri de siyah takımı çekmişler mafya adamı gibi :D

m!ndf!elds

Doçent
Reaksiyon puanı
3
İçeri girişte samsung standına s4ü incelemeye gittim. Görevli kız sağolsun güzelce anlattı telefonu. O sırada samsung ceosu geldi herkes bi toparlandı:D

Sahne güzel. Dj kabini s4 şeklinde dizayn edilmiş. Bktan parçalar çalsada ortam güzel. Kalabalık fazla yok.

Samsung yetkilileri de siyah takımı çekmişler mafya adamı gibi :D

Başladı mı ? Her ne kadar Armin' in trance tarzı pek hoşuma gitmese de insan merak etmiyor değil :D

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Başladı mı ? Her ne kadar Armin' in trance tarzı pek hoşuma gitmese de insan merak etmiyor değil :D

Armin 9buçuk gibi çıkar. Warm upda kim varsa güzel çalıyor ama trans sever adamlık bişey yok.
Ayrıca armin son asotlarda uplifting çaldı ya barıştık sayılır :D

Warm up da funky c varmış..

Hmm kulağıma trans melodileri geliyor

m!ndf!elds

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Armin 9buçuk gibi çıkar. Warm upda kim varsa güzel çalıyor ama trans sever adamlık bişey yok.
Ayrıca armin son asotlarda uplifting çaldı ya barıştık sayılır :D

Warm up da funky c varmış..

Hmm kulağıma trans melodileri geliyor

Armin her ne kadar kaliteli müzik yapsada bana hitap etmior :) ama funky c 'yi severim..arada birkaç bişey kaydetsene telefonunla konser dönüşü bizle paylaşırsın :) gidemeyenlerin de biyerleri şimsesin :D

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Armin her ne kadar kaliteli müzik yapsada bana hitap etmior :) ama funky c 'yi severim..arada birkaç bişey kaydetsene telefonunla konser dönüşü bizle paylaşırsın :) gidemeyenlerin de biyerleri şimsesin :D

Sen şuna trans sevmiyorum desene :)

Armin 2 saat boyunca yardırdı diyebilirim.
2010 ve 2011 de aynı mekanda gitmiştim Armin'e.
İkisinin toplamı x2 diyebiliriz bu gece çaldıklarına.

Gelmeyen çok şey kaybetti. Tech ve vokalin dibine vurdu. İntense albümünü de dinlemiş olduk.

Sete girdikten sonra mikrofonu aldı eline konuştu biraz. Hello mello filan :D
Ortalara doğru asottan bahsetti. Sanırım gelecek asot etkinliğinden biri İstanbulda olabilir.
Seti bitirirken de yakında tekrar görüşürüz dedi.

J'ai Envie De Toi, 1999 remix, tuvan gibi tanıdık melodiler duyduk.

Bunlar da geceden fotoğraflar. Videolar yarın gelecektir.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Gecen sene Dunyanin en iyi 3.dj i avicii, bu sene Dunyanin en iyi Dj i Armin Van Burren.4 mayistada Dunyanin en iyi 2.Dj i(bence birinci) David Guetta geliyor.Dunyanin en iyi 3 dj ini canli izleyebilme şansina nasil oldum daha ne isterim ben.Samsung Dunyanin en iyi Dj ini bize getiriyorsa diger ulkelere kim gidiyor peki? Şimartiyosun bizi Samsung:thumbup:
en iyi dj tıestodur bunu tüm dünya bılıyor butun otoritelercee kabul edılır technonun babasıdır . armin van buuren de halen çok dinliyorum çok güzel eserleri var 2 side hollandalı

en iyi dj tıestodur bunu tüm dünya bılıyor butun otoritelercee kabul edılır technonun babasıdır . armin van buuren de halen çok dinliyorum çok güzel eserleri var 2 side hollandalı

m!ndf!elds

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Sen şuna trans sevmiyorum desene :)

Armin 2 saat boyunca yardırdı diyebilirim.
2010 ve 2011 de aynı mekanda gitmiştim Armin'e.
İkisinin toplamı x2 diyebiliriz bu gece çaldıklarına.

Gelmeyen çok şey kaybetti. Tech ve vokalin dibine vurdu. İntense albümünü de dinlemiş olduk.

Sete girdikten sonra mikrofonu aldı eline konuştu biraz. Hello mello filan :D
Ortalara doğru asottan bahsetti. Sanırım gelecek asot etkinliğinden biri İstanbulda olabilir.
Seti bitirirken de yakında tekrar görüşürüz dedi.

J'ai Envie De Toi, 1999 remix, tuvan gibi tanıdık melodiler duyduk.

Bunlar da geceden fotoğraflar. Videolar yarın gelecektir.

Evet trance müzik "pek" sevmesemde bu konserde yer almak isterdim, fotoğraflar için de teşekkürler :)