murattemel06
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
Güç düğmesine basıyorum 7 saniye ışığı yanıp sönüyor fan sesi ve görüntü ses hiç bir şey yok ara sıra şarj oluyor bildirimi yanıyor sizce sebebi nedir?
laptopun icini acmam gerekmez degilmi dışındaki USB ve harici bellek batarya çıkarmak yeterlimidir?Bilgisayarı kapatın.
AC Adaptörü kablosunu bilgisayardan çıkarın.
Dizüstüne bağlı olan tüm USB depolama aygıtlarını, harici ekranları, yazıcıları, USB klavye, fare vs. tüm harici çevre aygıtlarını çıkarın.
Dizüstünün altındaki pil bölmesindeki bataryayı da çıkarın.
Güç düğmesini (Power tuşunu) yaklaşık "bir (1) dakika" kadar basılı tutun.
Bataryayı yerine takın, AC Adaptörü kablosunu bağlayın ve güç tuşuna bir kez basarak bilgisayarın açılmasını bekleyin.
Bilgisayar normal olarak başlatılıyorsa, diğer çıkarılan tüm aygıtları yeniden dizüstüne takın.
Yeni adaptör aldım onla denedim yine ayniBaşka bir adaptörle deneyin.
Yok, hayır.laptopun icini acmam gerekmez degilmi
Servisteyim Eve geçince denicem birde açılmazsa sorunu ne olur?Yok, hayır.
Kısa devre felan olursa fiyatı kaç TL civarı olurYok, hayır.
Açılmadı aynı şey power ışığı 7 saniye yandi sonra söndü ne fan çalışıyor ne görüntü geliyor ne yaşadığına dair bir belirti yok tek durum power ışığının bastigimda 7 saniye yanması sonrada ışığın kapanmasiYok, hayır.
Açılmadı aynı şey power ışığı 7 saniye yandi sonra söndü ne fan çalışıyor ne görüntü geliyor ne yaşadığına dair bir belirti yok tek durum power ışığının bastigimda 7 saniye yanması sonrada soYok, hayır.
Kısa devre olmuşsa anakart mi yanıyor pahalı mıdır maliyetiKısa devre olmuşa benziyor.
Bataryali kullanıyorum ama bataryasizda denedimbataryası ile kullanıyon? bataryasız mı? bataryasız ise geçmiş olsun...
aslında başın sağolsun.
Anakart yandı diyorsun yani?bataryası ile kullanıyon? bataryasız mı? bataryasız ise geçmiş olsun...
aslında başın sağolsun.
laptop yeni 2 sene felan oldu Casper Nirvana c800Anakart pahalıdır.Ayrıca eski modellerin ana kartını da bulmak çok zordur.