Soru Dizüstü / Laptop Sistem

hasanemen28

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Öncelikle hayırlı akşamlar şuan kullandığım lenovo marka dizüstü bilgisayarımın ekran kartı yakmıştım, pc ye takılıydı ama deaktive etmişti götürdüğüm bilgisayarcı.
Daha sonradan ise yine bir hata oldu ve bu sefer hdd yi yaktığımı söyledi. bu sefer ise ssd alıp laptopun cd yerinden taktım ssdyi ama hdd pc ye takılı duruyordu. Ondan sonra ben evde değilken eve geldim ve pcnin açılmadığını gördüm yine bilgisayarcıya götürdüm bu sefer ise anakartın yandığını söyledi ve anakartı değiştirdim. Laptopta şuan yanmış hddnin içinde kalan dosyalar duruyor ve steam dosyalarımın içine girip biraz baktığım zaman indirdiğim oyunları oynayabildiğimi gördüm şimdi ben bu harddiski kullansam sıkıntı yaratırmı ?
Bu birinci sorumdu. İkincisi ise aygıt yöneticisine girdiğim zaman ise yanmış olan ekran kartının orada gözüktüğünü görüyorum driverını indirsem kullanmaya çalışsam onu bi sıkıntı olurmu çok merak ettim o ekran kartım olmadan bazı oyunları açmıyor pc çok kasıyor bu yüzden ümitlendim. Bilgili arkadaşlar cevap verirse sevinirim iyi akşamlar tekrardan.