Dizüstü ekran kartı sorunsalı..

kolonya80

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hepinize iyi günler , bu laptop denen aletler genelde kolay taşınılabilir olduğu için iş için kullanılır ve işlemcisi performanslı olur yeni modellere hız açısından ssd falan filanda koyuyorlar ama ekran kartını genel ihtiyaçları karşılayacak şekilde kullanıyorlar ki bence mantıklı adam işten güçten kafasını kaldırıp bide oyun mu oynıcak , bende çizim falan yaptığım için yeni bir bilgisayar almıştım geçen yıl bu zamanlar i7 3630qm işlemci 8 gb ram gt630m ekran kartı bide ssd var benim için çok çok iyi çizimlerde sıkıntı yaşamıyorum ekran kartı görevini yerine getiriyor ama gel gelelim arada canım sıkıldığında oyun oynamak istediğimde şöyle ki önceki jenerasyonlarda sıkıntı yok dün Cod Mw3 ü en üst ayarlarda 1366x768 klasik notebook çözünürlüğünde bitirdim fpsye bakmadım ama oldukça yüksekti hiç kasma donma olmadı zamanında orta ayarlarda crysis 3 ü falanda oynadım ,ama büyük bir monitöre bağlayıp full hd yapınca işler değişiyor , bu naletlerin ekran kartlarıda herbiryerde bulunmadığından(sonunda sıkıntıma geldim) sağlam bir ekran kartı almak için önerebileceğiniz bilindik bir firma var mıdır acep?

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Bu sorunsal değil, apaçık bir gerçektir :D laptop ile oyun oynanmaz. Ekran kartınız değiştirilebilir değil. Yeni laptop ve ya masaüstü bilgisayar bakınız...