Soru dizüstü bilgisayarın depolama alanı nasıl arttırabilirim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan n4z1m
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

n4z1m

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lenovo IdeaPad Gaming 3 AMD Ryzen 7 5800H 16GB 512GB SSD RTX3050Ti Freedos 15.6" 165 model bir bilgisayar buldum allahın iznihle almayı planlıyorum malum günümüz şartlarında depolama alanı çok fazla gerekiyor depolama alanını nasıl arttıra bilinir ürün benzeri modellerinide örnek göstere bilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Lenovo IdeaPad Gaming 3 AMD Ryzen 7 5800H 16GB 512GB SSD RTX3050Ti Freedos 15.6" 165 model bir bilgisayar buldum allahın iznihle almayı planlıyorum malum günümüz şartlarında depolama alanı çok fazla gerekiyor depolama alanını nasıl arttıra bilinir ürün benzeri modellerinide örnek göstere bilirsiniz
flash bellekle desteklemekde aklıma geliyor mantıklı olur mu?

D

Deleted member 6655149

SDN Okuru
Mesaj otomatik birleştirildi:

flash bellekle desteklemekde aklıma geliyor mantıklı olur mu?
Flash bellek ile desteklemeyin. O cihazda iki tane NVMe M.2 girişi bulunuyor. Bir tane daha M.2 SSD ile sistemi yükseltebilirsiniz.

n4z1m

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Flash bellek ile desteklemeyin. O cihazda iki tane NVMe M.2 girişi bulunuyor. Bir tane daha M.2 SSD ile sistemi yükseltebilirsiniz.
micro sd harici ssd ve hdd eklemeyi düşünüyorum fikriniz?