Bilgisayarımın menteşeleri kırıktı. Ekran ileri geri hareket ediyordu kitap yaslayarak kullaniyordum. Herhangi bi sorunu yoktu tıkır tıkır çalışıyordu.
Bayramdan önce bilgisayarla uğraşırken dalginligima geldi. bilgisayarı kaldırdım ve alt kısmı aşşa doğru düşerken tuttum. ekran gitti bir anda. Bilgisayar çalışmaya devam ediyordu. Hemen bilgisayarı kapattım. Ekran soketi çıkmıştı. Geri taktım. Bilgisayarı geri açmaya çalıştığımda birdaha çalışmadı.
Şarj aletinin ışığı yaniyor. Cihazda hicbir tepki yok. İki adet açma kapama tuşu var ikisiyle de denememe rağmen açılmıyor. Bilgisayarda şarj ışığı da yanmıyor.
Bilgisayardan herhangi bir yanık kokusu gelmiyordu.
Denediklerim;
-Şarjdan çektikten sonra 30 saniye kapatma tuşuna basıp çektim. Şarja takıp açmaya çalıştım.
-Tüm parçaları söküp tekrar taktım.
-Termal macununu değiştirdim.
-Anakartta küçük bir tuş vardı. reset tuşu sanırım. Bastım ve basılı tuttum. Bı gelişme olmadı.
Yaklaşık 3 gündür her sabah açmaya çalıştım bir sonuç alamadım.
Cihazım
Sony VAİO SVF14N15STS
Windows 10 Home 64 bit
Yardımcı olan arkadaşlardan şimdiden teşekkür ederim. İyi forumlar
Not:Bugün termal macun sürerken alta resmini koyduğum parçanın köşesinde kaparmalar olduğunu farkettim.
Resim gözükmezse diye
Bayramdan önce bilgisayarla uğraşırken dalginligima geldi. bilgisayarı kaldırdım ve alt kısmı aşşa doğru düşerken tuttum. ekran gitti bir anda. Bilgisayar çalışmaya devam ediyordu. Hemen bilgisayarı kapattım. Ekran soketi çıkmıştı. Geri taktım. Bilgisayarı geri açmaya çalıştığımda birdaha çalışmadı.
Şarj aletinin ışığı yaniyor. Cihazda hicbir tepki yok. İki adet açma kapama tuşu var ikisiyle de denememe rağmen açılmıyor. Bilgisayarda şarj ışığı da yanmıyor.
Bilgisayardan herhangi bir yanık kokusu gelmiyordu.
Denediklerim;
-Şarjdan çektikten sonra 30 saniye kapatma tuşuna basıp çektim. Şarja takıp açmaya çalıştım.
-Tüm parçaları söküp tekrar taktım.
-Termal macununu değiştirdim.
-Anakartta küçük bir tuş vardı. reset tuşu sanırım. Bastım ve basılı tuttum. Bı gelişme olmadı.
Yaklaşık 3 gündür her sabah açmaya çalıştım bir sonuç alamadım.
Cihazım
Sony VAİO SVF14N15STS
Windows 10 Home 64 bit
Yardımcı olan arkadaşlardan şimdiden teşekkür ederim. İyi forumlar
Not:Bugün termal macun sürerken alta resmini koyduğum parçanın köşesinde kaparmalar olduğunu farkettim.

Resim gözükmezse diye