Bütçeniz ne kadar?Okul için bilgisayar arıyorum. Orta seviye oyunlar da oynarım. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Huawei Matebook d15 modelini buldum ancak vega 8 ekran kartı ramdan alır dediler zaten 8 GB ram var
aynKardeş bu aralar notebook kıtlığı olduğundan biraz beklemeni tavsiye eder ya da masaüstüne yönelmeni tercih ederim. Şimdi alacaksanda Huawei Matebook D 15 amd ryzen 5 notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Huawei Matebook D 15 kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.
5000-6000 imişbütçe ne kadar
ayn
yani matebook d15 orta seviye oyunlar ve okul için uygun mudurKardeş bu aralar notebook kıtlığı olduğundan biraz beklemeni tavsiye eder ya da masaüstüne yönelmeni tercih ederim. Şimdi alacaksanda Huawei Matebook D 15 amd ryzen 5 notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Huawei Matebook D 15 kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.
Gönül rahatlıyla alabilirsin fakat nedense fanı biraz sesli diyorlar ama alabilirsin ben sıkıntı çıkaracağını zattenmiyorum.yani matebook d15 orta seviye oyunlar ve okul için uygun mudur
tamam çok teşekkürlerGönül rahatlıyla alabilirsin fakat nedense fanı biraz sesli diyorlar ama alabilirsin ben sıkıntı çıkaracağını zattenmiyorum.
peki daha farklı bir şeyler de önerebilir misiniz emin olamadım huawei ısınma problemi yaşar diyorlar bir de şu ekran kartından emin olamadımGönül rahatlıyla alabilirsin fakat nedense fanı biraz sesli diyorlar ama alabilirsin ben sıkıntı çıkaracağını zattenmiyorum.
seni idare eder.Dell 3510 N004L351015EMEA i3-10110U 8 GB 256 GB SSD Notebook Fiyatları ve Özellikleri
şu bilgisayara bakar mısınız nasıl sizce
seni idare eder.
ısınma konusunda ne dersin oyunda oyun dışında benim söylediğim ve senin önerinBenim önerim
Asus X509JB-EJ006 Intel Core i5 1035G1 8GB 512GB SSD MX110 Freedos 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar
Asus X509JB-EJ006 Intel Core i5 1035G1 8GB 512GB SSD MX110 Fiyatı
Tek sıkıntı senin için içinde windows kurulu gelmiyor ama basit bir şekilde halledersin diğer sorduğun laptoplara göre daha iyi
Huawei alımanı kesinlikle önermem. Hiçbir şekilde oyun oynancak bir bilgisayar değil dell ise ekran kartı yok harici asus kullanıpta hiç ısınma problemi yaşayan görmedim normal kullanırken ısıncanı sanmıyorum oyun oynarken ısınırsa normal ısınır diye düşünüyorum lwnovo ile özellikleri hemen hemen aynı ikisinden birini al ama lenovo ısınır ısınmaz bilmiyorum sen bilirsin ama ben olsam asus alırdımısınma konusunda ne dersin oyunda oyun dışında benim söylediğim ve senin önerin
le ilgili
tamam sağolHuawei alımanı kesinlikle önermem. Hiçbir şekilde oyun oynancak bir bilgisayar değil dell ise ekran kartı yok harici asus kullanıpta hiç ısınma problemi yaşayan görmedim normal kullanırken ısıncanı sanmıyorum oyun oynarken ısınırsa normal ısınır diye düşünüyorum lwnovo ile özellikleri hemen hemen aynı ikisinden birini al ama lenovo ısınır ısınmaz bilmiyorum sen bilirsin ama ben olsam asus alırdım
Önemli değil kararınızı daha sonra yazarsanız sevinirimtamam sağol
lenovoyu almayı düşünüyorum herhalde bugün alirimÖnemli değil kararınızı daha sonra yazarsanız sevinirim